Genç Kızlar Nehre Atlayıp 'Kimi Seviyorsan Onu Kurtar' Dedi

Çin'de sevdikleri erkeği paylaşamayan iki kız, köprüden nehre atlayıp genç adamın hangisini sevdiğine karar verip onu kurtarmasını bekledi.

Google Haberlere Abone ol
Genç Kızlar Nehre Atlayıp 'Kimi Seviyorsan Onu Kurtar' Dedi

Çin'de yaşanan akılalmaz olayda, eski sevgilisi ile yeni sevgilisinin dırdırından sıkılan adam, iki kızı yüzleştirmeye karar verdi. 21 yaşındaki Wu Hsia, eski sevgilisi Jun Tang ile yeni sevgilisi Rong Tsao'yu bir araya getirdi.

İŞLER ÇIĞIRINDAN ÇIKTI

Jun'dan ayrılan Wu, Rong ile yeni bir ilişkiye başlamıştı lakin Jun devamlı şekilde eski sevgilisini yeniden
kazanmaya çalıştı. Wu, 'İki tarafın dırdırından aşırı sıkılmıştım. Rong, Jun'dan şikayet ediyordu; Jun, Rong'dan ve ben bundan böyle buna dayanamıyordum' diye konuştu. Sonunda 3 şahıs Ningbo şehrinde bir köprüde buluştu lakin vakalar düzelmek yerine kötüye gitti. Kızlar tyükselişmaya başladı. Wu'nun eski sevgilisi Jun, yeni sevgili sebebi ile yapılan bir yorumdan incindi ve nehre atlayarak eski sevgilisinden kendisini kurtarmasını istedi. Yeni sevgili Rong, Wu'nun eski sevgilisini kurtarmak için suya atlamasından korkunca o da suya atladı ve o da katkı istemeye başladı.

ERKEK TERCİHİNİ YAPTI

Wu, suya atlayıp yeni sevgilisi Rong'u kurtararak meseleyi bir neticeye ulaştırdı. Sırılsıklam ıslanan ve yaralanan kızı hastaneye götüren Wu, bay kardeşini arayıp nehre gidip eski sevgilisini kurtarmasını söyledi. İtfaiye birimleri ile hadise yerine gelen Wu'nun kardeşi eski sevgilinin kurtarılmasını sağladı. Kurtarma görevlisi, genç kızın ciddi bir yaralanma yaşamadığını söyledi.


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar