Dünyanın En Uzun Kirpikli Adamı

Ukrayna'da yaşayan Valery Smagliy 3 cm'lik kirpikleriyle dünyanın en uzun kirpikli insanı oldu. Smagliy kirpiklerini uzatan besinlerin ne olduğunu ise açıklamıyor.

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın En Uzun Kirpikli Adamı

Ukrayna, Kiev'de yaşayan Valery Smagliy 3 cm'lik kirpikleriyle dünyanın en uzun kirpikli insanı oldu. Smagliy bu aralar Guinness Rekorlar Kitabı'na da adını yazdırmak için lüzumlu görüşmelerle uğraşıyor.

KİRPİKLERİ SÜREKLİ UZUYOR

'Peki bu dizi dışı uzun kirpiklerin sırrı ne?' diye sorarsanız, 58 yaşındaki Valery Smagliy'in hususi bir beslenme türü benimsemiş olması muhtemelen en iri etkin deriz. Smagliy yediği kimi şeylerin kirpiklerini uzattığını farketmiş. Bu biçimde dikkatli beslenerek kirpiklerinin uzadığını söz eden Smagliy, yediği besinlerin ne olduğunu ise açıklamıyor.

'SADECE KİRPİKLERİME BAKIYORLAR'

Özellikle bayanların kendisini kıskandığını söyleyen Valery Smagliy 'Kadınlarla konuşmakta fazla fazla zorlanıyorum Çünkü yalnızca kirpiklerime bakıyorlar' diyor.

2007 yılında Guinness Rekorlar Kitabı'na giren en uzun kirpikli adam ise 6.99 cm ile Floridalı Stuart Muller. Ancak Muller'ın bütün kirpikleri değil, yalnızca sol üst kirpiğindeki tek tel. Yani Valery Smagliy'in, 'dünyanın en uzun kirpikli' adamı şekilde rekor kırması hala olasıdır görünüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar