Dışişleri: Ciputi’deki saldırıda bir vatandaşımız hayatını kaybetti

Dışişleri Bakanlığı, Cibuti şehir merkezinde önceki gün gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini belirtti. Dışişleri Bakanlığı, önceki gün Cibuti’de meydana gelen bombalı saldırıya...

Google Haberlere Abone ol
Dışişleri: Ciputi’deki saldırıda bir vatandaşımız hayatını kaybetti

Dışişleri Bakanlığı, Cibuti şehir merkezinde önceki gün gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini belirtti.

Dışişleri Bakanlığı, önceki gün Cibuti’de meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin bir açıklama yayımladı. Mesajda, ‘‘Cibuti şehir merkezinde 24 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Cibuti’yi istikrarsızlaştırmayı amaçlayan bu terör saldırısının sorumlularının en kısa sürede yakalanmasını ve cezalandırılmasını bekliyoruz. Türkiye insanlığa karşı işlenen bir suç olan terörün yayılmasını hedefleyenlere karşı kararlılıkla ve müşterek çaba gösterilmesine önem vermektedir.’’ ifadelerine yer verildi.

Gerçekleştirilen saldırıda bir Türk vatandaşın hayatını kaybettiğini kaydeden Dışişleri, "Bu menfur saldırıda bir vatandaşımızın hayatını kaybettiğini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyor; dost Cibuti halkının güvenlik ve istikrarına desteğimizin süreceğini bu vesileyle teyit ediyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar