Başbakan Yardımcısı İşler, Kosova'ya geliyor

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler, üç günlük resmi ziyaret için yarın Kosova’ya gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yardımcısı İşler, Kosova'ya geliyor

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler, üç günlük resmi ziyaret için yarın Kosova’ya gelecek. İşler, 23 Nisan'ı Kosova'daki Türklerle kutlayacak.

Başbakan Yardımcısı İşler, yarın başkent Priştine’de Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga, Meclis Başkanı Jakup Krasniqi ve Başbakanı Haşim Thaçi ile bir araya gelecek.

Emrullah İşler, TİKA tarafından gerçekleştirilen Priştine Fatih Camii Çevre Düzenlemesi Projesi’nin açılışını gerçekleştirecek. Prizren’de TİKA tarafından gerçekleştirilen Sinan Paşa Camii Çevre Düzenlemesi Projesi’nin açılışını da yapacak olan İşler, TİKA tarafından yapılan Prizren yakınlarındaki Reçana Meto Bayraktari Okulu ek binasının açılış törenine katılacak. Kosova ziyaretinde ‘Sultan Murat’ Türbesini ziyaret edecek olan İşler, Kosova’da görev yapan “Türk Temsil Birliği’nde görev yapan Türk askeri ile bir araya gelecek.

Emrullah İşler ayrıca 23 Nisan akşamı ise Prizren’de “23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı” münasebetiyle düzenlenecek olan merkezi kutlama törenine katılacak. CİHAN

Yorumlar