Bakan Davutoğlu Romanya'da

İkincisi düzenlenen Güneydoğu Avrupa Ülkeleri İşbirliği Süreci (GDAÜ) Dışişleri Bakanları Gayrı resmi Toplantısı Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Davutoğlu Romanya'da

İkincisi düzenlenen Güneydoğu Avrupa Ülkeleri İşbirliği Süreci (GDAÜ) Dışişleri Bakanları Gayrı resmi Toplantısı Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılıyor. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu bu sabah, söz konusu toplantı için Romanya'ya geldi.

Basına kapalı gerkçekleştirilen toplantıya Romanya Dışişleri Bakanı Titus Corlatean ev sahipliği yapıyor. Toplantıda dışişleri bakanlarının yanı sıra Bölgesel İşbirliği Konseyi (RCC) Genel Sekreteri Goran Svilanovic ile AB ve NATO'dan temsilcilerin de katılacağı öğrenildi.

Toplantıda son bölgesel gelişmeler, yapılan forumun etkinliğini arttırmak ve bölgede yaşanan sorunların somut sonuçları için uygulanacak en iyi yolu belirlemek konularında fikir alışverişinde bulunulacağı belirtildi. belirtildi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu toplantı sonrası, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan'a gidecek. CİHAN

Yorumlar