Avusturya medyasında gündem Erdoğan'ın ziyareti

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) 10. Yıl programında konuşmak için yarın Viyana’ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Avusturya Türk toplumu medyada geniş şekilde yer aldı.Die Presse gazetesi ‘Erdoğan neden kutuplaştırıyor’...

Google Haberlere Abone ol
Avusturya medyasında gündem Erdoğan'ın ziyareti

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) 10. Yıl programında konuşmak için yarın Viyana’ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Avusturya Türk toplumu medyada geniş şekilde yer aldı.

Die Presse gazetesi ‘Erdoğan neden kutuplaştırıyor’ manşetiyle çıkarken aynı gazetede ‘Avusturya, Türkiye’nin 82. vilayeti değil’ başlıklı bir başyazı yayımlandı. Christian Ultsch imzalı yazıda, "Başbakan Erdoğan Türkiye’deki ifade özgürlüğünün sınırlandırılmasına rağmen Avusturya’da Twitter ve Youtube’u özgürce kullanabilir." ifadelerine yer verildi.

Kurier gazetesi Viyana’nın tanınmış doktorlarından Turgay Taşkıran’ın "Erdoğan misafir olarak karşılanmalı’ sözlerine yer vererek Erdoğan’ı destekleyen isimlerle yaptığı röportajları ‘Bizler kötü Müslümanlar değiliz" başlığıyla tam sayfa duyurdu.

Heute Gazetesi programda akredite sorunu yaşanmasını sayfalarına taşıyarak programın ve protestoların yapılacağı alanlara ilişkin bilgiler paylaştı. CİHAN

Yorumlar