Antalya uçağında alkolik Rus yolcu kavga etti, 3 yaralı

Rusya’nın St.Petersburg kentinden Antalya’ya giden yolcu uçağında kavga eden Rusya vatandaşı, 3 kabin görevlisini yaraladı. Uçağın Antalya’ya inişinin ardından kavga çıkaran Rus yolcu polis tarafından gözaltına alındı. Yaralı kabin...

Google Haberlere Abone ol
Antalya uçağında alkolik Rus yolcu kavga etti, 3 yaralı

Rusya’nın St.Petersburg kentinden Antalya’ya giden yolcu uçağında kavga eden Rusya vatandaşı, 3 kabin görevlisini yaraladı. Uçağın Antalya’ya inişinin ardından kavga çıkaran Rus yolcu polis tarafından gözaltına alındı. Yaralı kabin görevlileri ise Antalya’da hastaneye kaldırıldı.

St. Petersburg Acil Durum Bakanlığı kaynaklarının Interfax’a verdiği bilgiye göre, aşırı alkol alan Rusya vatandaşı çevresine rahatsızlık verdi ve sonra da kavgaya tutuştu. Olaya müdahale eden kabin görevlileri ise yaralandı.

Kaynak, “Uçağın Antalya’ya inişi sırasında aşırı alkolün etkisindeki vatandaş çevresinde oturan yolcularla kavga etti. Kabin görevlileri ise olaya müdahale etti. Alkolik Rus kabin görevlilerine saldırarak yaraladı. Bir bayan kabin görevlisinin durumu ise ağır.” bilgisini verdi.

CİHAN

Yorumlar