Almanya'da ölü bulunan 3 çocukla ilgili soruşturma

Almanya’nın Münsterland kenti yakınlarında dün ölü bulunan üç çocukla ilgili savcılıktan açıklama geldi. Savcılık duman zehirlenmesinden hayatını kaybeden çocuklarla ilgili kaza veya cinayet ihtimali üzerinde duruyor. Anne ise hastanede...

Google Haberlere Abone ol
Almanya'da ölü bulunan 3 çocukla ilgili soruşturma

Almanya’nın Münsterland kenti yakınlarında dün ölü bulunan üç çocukla ilgili savcılıktan açıklama geldi. Savcılık duman zehirlenmesinden hayatını kaybeden çocuklarla ilgili kaza veya cinayet ihtimali üzerinde duruyor. Anne ise hastanede tedavi altına alındı.

Yaşları 3, 4 ve 11 olan çocukların duman zehirlenmesinden hayatlarını kaybettiği sanılıyor. Anne ise son anda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı.

Steinfurt’a bağlı Borghorst kasabasında meydana gelen olayla ilgili bir açıklama yapan Münster Başsavcısı Stefan Lechtape, “olayın çok yönlü olarak soruşturulduğunu” kaydetti.

“Olay alında baba evde yoktu ve kimliğine ilişkin araştırmalarımız sürüyor, anne ise halen hastanede müşahede altında. Olay; cinayet, kaza veya anenin intihar etmek istemesi olabilir. Her türlü ihtimali araştırıyor.” şeklinde konuştu.

Çocuklara ait cesetlerin bugün otopsisinin yapılacağı belirtilirken, söz konusu vaka ile ilgili kimin polise ve itfaiye ekiplerine haber verdiği ise henüz netlik kazanmadı.

Savcılık ve polis yetkilileri kurbanların ve annenin kimliğine ilişkin bir açıklama da yapmadı. CİHAN

Yorumlar