Alman bürokrasisinin zararı büyük

Alman bürokrasisi masrafa yol açıyor. Düsseldorf'ta bir açıklamada bulunan Kuzey Ren- Vestfalya (KRV) Hür Demokrat Parti FDP lideri Christian Lindner, bürokrasi sorununun ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Alman bürokrasisinin zararı büyük

Alman bürokrasisi masrafa yol açıyor. Düsseldorf'ta bir açıklamada bulunan Kuzey Ren- Vestfalya (KRV) Hür Demokrat Parti FDP lideri Christian Lindner, bürokrasi sorununun ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi. Lindner, bunun da kalıcı ve kendiliğinden olması gerektiğini kaydetti. Basın açıklamasına Bavyera Eski Başbakanı Edmund Stoiberde (CSU) katıldı. Stoiber şuan Avrupa Parlamentosu'nda (AP) bürokrasiyi ortadan kaldırmak için kurulan özel bir çalışma grubunun fahri yöneticisi.

Uzun yıllardır bürokrasinin ortadan kaldırılması için mücadele verdiğini söyleyen Stoiber, bürokrasi yüzünden çok büyük masrafların ortaya çıktığını belirtti. Stoiber ayrıca, Almanya'nın elektronik belgelerle yeterince çalışmadığı için çok fazla harcama yaptığını savundu. FDP lideri Alexander GrafLambsdorff ise AP dışında bağımsız bir komisyonun kurulmasını isterken, daha fazla şeffaflık da talep etti. CİHAN

Yorumlar