ABD'de bir Türk öğrenci ölü bulundu

Almanya'dan değişim öğrencisi olarak ABD'ye gelen Diren Dede (17) isimli Türk genci dün Montana eyaletinin Missoula şehrinde bir evin garajında ölü olarak bulundu.Pazar günü saat 00.30'da silah sesi duyulduğuna dair bir ihbarı değerlendiren...

Google Haberlere Abone ol
ABD'de bir Türk öğrenci ölü bulundu

Almanya'dan değişim öğrencisi olarak ABD'ye gelen Diren Dede (17) isimli Türk genci dün Montana eyaletinin Missoula şehrinde bir evin garajında ölü olarak bulundu.

Pazar günü saat 00.30'da silah sesi duyulduğuna dair bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, ilgili adrese gittiğinde Dede’nin cesedine ulaştı. Polis, ev sahibi Markus Kaarma’yı (29) taammüden adam öldürme şüphesiyle göz altına aldı.

Markus Kaarma, polise verdiği ifadede Dede’nin garajına zorla girdiğini, alarmın çalması üzerine garajda gördüğü genci vurduğunu söyledi.

Almanya’nın Hamburg şehrinde yaşayan ve öğrenci değişim programıyla Missoula şehrinde bulunan Big Sky Lisesi’ne gelen Dede, üçüncü sınıf öğrencisiydi. Aynı zamanda okulun futbol takımında oynayan Dede, arkadaşları ve öğretmenleri tarafından sevilen bir öğrenciydi.

CİHAN

Yorumlar