Başkan Tuncay Demirel: Kurumlarımızla uyum içerisinde çalışacağız

Çavdarhisar AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ziraat Bankası Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Demirel’e ziyaretlerinde Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer eşlik etti.Ziyarette konuşan...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Tuncay Demirel: Kurumlarımızla uyum içerisinde çalışacağız

Çavdarhisar AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ziraat Bankası Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Demirel’e ziyaretlerinde Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer eşlik etti.

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Tuncay Demirel, “Çavdarhisar ve köylerine hizmet noktasında eğitim, girişimcilik ve diğer konularda beraber uyum içinde çalışmamız ve daha fazla gayret sarf etmemiz gerekir. Bizler almış olduğumuz görevin ne kadar sorumluluk gerektirdiğinin farkındayız. Almış olduğumuz bu görevi hakkıyla taşıma bilinciyle hareket etmekle mükellefiz. Vatandaşlarımızın tüm beklentilerinin karşılanması için yönetim kurulundaki arkadaşlar, İl Genel Meclisi ve belediye başkanımızla hep beraber çok çalışmalıyız. Bu çalışmalarda kurumlarımızla da iş birliği içinde olmalıyız’’ diye konuştu.

Çavdarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ginyas Kaya ve Ziraat Bankası Müdürü, İlçe Başkanı Tuncay Demirel’i yeni görevi sebebiyle tebrik edip, hayırlı olsun temennisinde bulundular.(YD-EFE)

Yorumlar