Son 10 Yılın En İyi Viral Videoları!

Youtube'un kuruluşunun üstünden yaklaşık 10 yıl geçmiş durumda, bu süreçte Youtube üstünden yayınlanan en iyi viral videolardan oluşan 16 dakikalık bir video yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Son 10 Yılın En İyi Viral Videoları!

Son 10 Yılın En İyi Viral Videoları! İnternet Youtube'un kuruluşunun üzerinden takribî 10 sene geçmiş durumda, bu süreçte Youtube üzerinden yayınlanan en fazla aşırı viral videolardan oluşan 16 dakikalık bir video yayınlandı.27.02.2015 / 17:30

2005 yılının Şubat ayı arasında kurulan Youtube, 10 yılı devirmiş durumda. 10 sene boyunca Youtube, lazım kurumların lazım ise insanların milyonlarca kullanıcıya ulaşmasına İmkan verici sosyal bir video platformuna dönüşmüş durumda.

2006 yılında Google sebebi ile satın tahsil edilen şirketin, yeni gelen haberlere oranla kar elde edemediği de söyleniyor. Google, kar elde etmek için gelecekte paralı bir sürüm yayınlayacak mı bu vaziyeti nasıl düzeltecek bunları süre gösterecek.

Youtube benzeri platformların artması ile müşterek viral videoların da önemi fazla aşırı arttı, reklam yapmanın, kocaman kitlelerin dikkatini çekmenin en pratik yolu bulunduğu için şirketler sebebi ile fazla aşırı tercih ediliyor.

Son 10 arasında Youtube üzerinden yayınlanmış en eğlenceli ve en fazla aşırı viral videoları içeren 16 dakikalık video karşınızda. İyi seyirler...

:: Son 10 senenin en fazla aşırı viral videoları meselesi için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar