Qualcomm ile Snapdragon 810'u Konuştuk

Qualcomm Türkiye Ülke Müdürü Barış Ruacan ile firmanın beklediği yenilikleri ve Snapdragon 810 işlemcisini konuştuk. Bakalım Snapdragon 810 ve Qualcomm tarafında durumlar nasıl?

Google Haberlere Abone ol
Qualcomm ile Snapdragon 810'u Konuştuk

Qualcomm ile Snapdragon 810'u Konuştuk SDNtv! Qualcomm Türkiye Ülke Müdürü Barış Ruacan ile firmanın beklediği yenilikleri ve Snapdragon 810 işlemcisini konuştuk. Bakalım Snapdragon 810 ve Qualcomm tarafında vaziyetler nasıl?26.02.2015 / 23:42

Akıllı telefon denildiğinde akıllara işlemcileriyle derhal gelen Qualcomm, düzenlediği etkinlikleri de son devirde daha da artırdı. Daha evvela Rusya'ya giden ekibimiz, Qualcomm Türkiye Ülke Müdürü Barış Ruacan ile bir röportaj gerçekleştirmişti. İlgili içeriklere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Qualcomm'un İngiltere'de düzenlediği bir etkinliğe dahil olan Hakkı Alkan, 1 Mart'ta tanıtılacak HTC One M9 ve Galaxy S6 benzeri üst düzey akıllı telefonlar başta olmak üzere pek aşırı markanın üst düzey telefonlarında kullanılması beklenen Snapdragon 810 işlemcisini ve öteki ilgili soruları Barış Ruacan'a sordu.

İşte o röportaj. İyi seyirler.

:: Snapdragon 810'lu modellerden beklentileriniz neler?

Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar