Bingöl’de Spor kulüplerine malzeme desteği

Bingöl Belediyesi, sportif faaliyet yürüten 17 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulundu.Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Koç, Kültür ve Sosyal...

Google Haberlere Abone ol
Bingöl’de Spor kulüplerine malzeme desteği

Bingöl Belediyesi, sportif faaliyet yürüten 17 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulundu.

Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Koç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mithat Kaya, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu ve kulüp başkanları katıldı.

Bingöl Belediyesi olarak her dönemde amatör spor kulüplerine destek verdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Veysel Koç,"İlimizde sportif faaliyet gösteren kulüplere maddi manevi her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda 17 spor kulübümüze malzeme yardımında bulunuyoruz. Bingöl Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Alimoğlu ise “Bingöl Belediyesi her zaman yanımızda durarak bizlere gerekli desteği vermiştir. Bu anlamda başta Belediye Başkanımız Yücel Barakazi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 17 spor kulübüne 20’şer eşofman takımı, 20’şer krampon ve 4’er futbol topu dağıtıldı.

Yorumlar