Yayla yolundaki çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor

Osmaniyelilerin yaz aylarında akın ettiği Zorkun Yaylası’nın yolunda oluşan derin çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yaz aylarında nüfusu 100 binlere ulaşan Zorkun yolundaki bozukluk vatandaşların tepkisine neden oldu. Olukbaşı,...

Google Haberlere Abone ol
Yayla yolundaki çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor

Osmaniyelilerin yaz aylarında akın ettiği Zorkun Yaylası’nın yolunda oluşan derin çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Yaz aylarında nüfusu 100 binlere ulaşan Zorkun yolundaki bozukluk vatandaşların tepkisine neden oldu. Olukbaşı, Ürün, Mitisin, Ayvanın Düzü ve Zorkun yaylalarına ulaşımın sağlandığı yoldaki çukurlar adeta kazalara davetiye çıkartıyor. Yayla sakinleri, yolun bir kaza meydana gelmeden yapılması istedi. Gidiş gelişlerde ulaşımın çileye dönüştüğünü, çukurlara düşmemek ve kaza yapmamak için yoğun çaba harcadıklarını belirten sürücüler ise “Kış aylarında yumuşayan zemin ağır tonajlı araçların da geçmesiyle çöküntülere neden oldu. Herhangi kaza olmadan biran önce yapılmasını istiyoruz. Zorkun yolu ölüm yolu olarak anılmadan bozuk yerlerde tamirat çalışması yapılmalı. Her yıl aynı sorunla karşılaşıyoruz. Bu duruma artık kalıcı çözüm yolu bulunmalı.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar