Yanlış park yüzünden az daha zehirleniyorlardı

İstanbul Piyalepaşa’da bir apartmanda yangın çıktı. Sokaklara düzensiz park eden araçlardan dolayı itfaiye ve ambulans bir süre sokağa giremedi.

Google Haberlere Abone ol
Yanlış park yüzünden az daha zehirleniyorlardı

İstanbul Piyalepaşa’da bir apartmanda yangın çıktı. Sokaklara düzensiz park eden araçlardan dolayı itfaiye ve ambulans bir süre sokağa giremedi. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahale edemediği 2 çocuk dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Sokak sakinleri, ambulansı engelleyen aracın şoförüne tepki gösterdi.

Piyalepaşa Mahallesi Piyale Mumhane Sokak 13 numarada bulunan bir apartmanın 5. katında yangın çıktı. Sokak sakinlerinin ihbarıyla itfaiye ekipleri ve çok sayıda ambulans olay yerine geldi. İtfaiye ve ambulanslar sokaklara düzensiz park eden araçlardan dolayı bir süre içeri giremedi. Polisin müdahalesiyle park eden araçlar kaldırıldı. Dumandan zehirlenen iki çocuk hastaneye kaldırıldı. Sokak sakinleri, ambulansı engelleyen bir araç şoförüne tepki gösterdi. Yetkililerden düzensiz araç park edilmesine çare bulmalarını isteyen bir kadın, arka sokakta çıkan bir yangında itfaiyenin ve ambulansın zamanında giremediği için Yaşar Kambur isimli bir kişinin yanarak öldüğünü söyledi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırıyor. CİHAN

Yorumlar