Yalnız Kurt neden final yapıyor? Yalnız Kurt neden bitiyor?

Yalnız Kurt dizisi final kararı aldığı için hayranları merakla "neden" sorusunun cevabını arıyor. ATV'de yayınlanan "Yalnız Kurt" dizisi FETÖ yapılanmasının ilk yıllarından itibaren nasıl yayıldığını konu alıyordu. Dizi bir sezon boyunca yayınlandı. Ancak daha sonra final kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Yalnız Kurt neden final yapıyor?

Yalnız Kurt dizisi neden final yapıyor sorusu bu aralar dizinin hayranlarınca merakla soruluyor. ATV'de yayınlanan ve uzun süredir FETÖ yapılanmasını 40 yıl öncesinden alarak anlatmaya çalışan dizide birçok karakter değişmişti. Örgütün ele başının ilk çıkış noktası ve bağlantılarının irdelendiği dizide Türkiye'nin yakın geçmişine ışık tutan olaylar da ele alınıyor. Peki, Yalnız Kurt neden final yapıyor?

Yalnız Kurt neden final yapıyor Yalnız Kurt neden bitiyor
Yalnız Kurt

 

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan önemli olayların irdelendiği dizinin en önemli özelliği ise başta 15 Temmuz darbe girişimi olmak üzere birçok darbe girişimi ve karanlık olayların ardındaki örgüt olarak bilinen FETÖ hakkında önemli ipuçları veriyor olmasıydı. Öte yandan dizide istihbarat teşkilatının yaptığı birbirinden tehlikeli operasyonlar ve yabancı güçlere ait istihbarat örgütlerinin Türkiye'deki faaliyetleri de işleniyordu.

YALNIZ KURT NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Final yapan dizilere bir proje daha eklendi. ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan "Yalnız Kurt" dizisi, 32'nci bölümde final yapacak. ATV ekranlarında 2 sezondur devam eden "Yalnız Kurt" dizisi için final kararı alındı. Dizi, 32'nci bölüm itibariyle ekranlara veda edecek. Dizinin neden final yapacağına dair yapımcı şirketten açıklama gelmişti.

Yalnız Kurt neden final yapıyor Yalnız Kurt neden bitiyor
Yalnız Kurt

 

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yapım şirketi Sinegraf ekibine gönderdiği veda yazısında, “Üzülerek belirtmeliyiz ki, sizlerle birlikte çıkmış olduğumuz Yalnız Kurt hikayemizin sonuna geldik. 30 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak 32. bölüm itibariyle projemizi sonlandırma kararı aldık. Bu süreçte emekleriniz işbirliğinize özverili çalışmalarınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Yeni anlatacağımız hikayelerde sizlerle yeniden buluşmak üzere…” ifadelerine yer verildi.

YALNIZ KURT DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAMIŞTI?

Yalnız Kurt, Sinegraf imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayımlanan, başrollerinde Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May'ın yer aldığı Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. 2 sezondan oluşan dizi, 30 Aralık 2022 tarihinde yayımlanacak olan 32. bölümüyle final yaparak sona erecektir.

YALNIZ KURT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yalnız Kurt, Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutuyor. Darbeleri, büyük ihanetleri, cinayetleri ve terör olaylarını ele alan dizi Yalnız Kurt, Türkiye'de yaşanan güncel gelişmeleri konu ediniyor.

Dizi, harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükûmetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükûmetler kuran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, küresel emperyal bir güç olan Golyat'a karşı verilen mücadeleyi konu almaktadır.

 

Yorumlar