Yalı Çapkını Sultan kimdir oğlu kimden Ferit ile ilişkisi nedir?

Yalı Çapkını dizisindeki "Sultan" karakterinin "Ferit" karakteriyle nasıl bir ilişki içerisinde olduğu dizinin en başından bu yana seyirci tarafından merak ediliyor. Sultan karakterini canlandıran oyuncunun da gerçekte kim olduğu yine en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yalı Çapkını Sultan kimdir oğlu kimden Ferit ile i

Yalı Çapkını Sultan karakteri dizinin en başından bu yana en çok dikkat çeken karakterlerden biridir.

Yalı Çapkını Sultan Kimdir?

Dizide Sultan karakteri, Korhan Ailesinin yalısında en kıdemli çalışanlardan biridir. Mutfağın hakimi ve bütün kadın hizmetçilerin en dişlisi olarak öne çıkan Sultan'ın bir başka özelliği ise evin oğlanı ile olan ilişkisidir. Dizinin senaryosuna göre yalının uslanmaz oğul Ferit ile Sultan'ın arasında gayrimeşru ilişki yaşanmış durumda. Bu ilişkiden de gayri meşru bir çocuk dünyaya gelmiş. Bunu sadece Sultan'ın kendisi ile Ferit biliyor. 

Yalı Çapkını Sultan

İrem Altuğ Kimdir?

Türk sinema ve televizyon dünyasının parlayan yıldızlarından biri olan İrem Altuğ, kariyerine çocuk yaşlarda adım atmış ve oyunculuk tutkusuyla yurt içinde ve yurt dışında kendini geliştirmeye devam etmiştir. Bu makalede, İrem Altuğ'un hayatına ve kariyerine daha yakından bakacağız.

Çocukluktan Başlayan Bir Yıldızlık Yolculuğu

İrem Altuğ'un sanat yolculuğu, ilkokul yıllarında bir dergi tarafından düzenlenen çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubunda birincilik kazanmasıyla başladı. Bu başarı onun için bir dönüm noktası oldu ve bir ajansla kayıt yaptırarak 40’a yakın reklam filminde yer aldı. Erken yaşta gösterdiği bu başarı ve tutku, onun gelecekteki oyunculuk kariyerinin temellerini attı.

Eğitim Yoluyla Oyunculuk Tutkusunu Peşinden Sürme

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünde başladığı oyunculuk eğitimini Türkiye'de bırakarak daha geniş bir vizyonla yurt dışına açılan İrem Altuğ, San Francisco Eyalet Üniversitesinde tiyatro eğitimi almaya devam etmiştir. Amerika'da geçirdiği beş yıl süresince hem eğitimini tamamlamış hem de 20 kısa ve 3 uzun metrajlı bağımsız yapım filmde rol alarak deneyimini zenginleştirmiştir.

Yalı Çapkını Sultan

Türkiye'ye Dönüş ve Parlayan Bir Kariyer

Amerika'daki eğitimini ve pratik çalışmalarını tamamlayan İrem Altuğ, Türkiye’ye dönüş yaptığında "Karılar Koğuşu", "Eve Giden Yol" gibi filmler ve "Ihlamurlar Altında" ile "Şeytan Ayrıntıda Gizlidir" gibi sevilen dizilerde performansıyla dikkat çekmiştir.

İrem Altuğ'un Film ve Dizi Kariyeri

İrem Altuğ, başarılı bir film ve dizi oyuncusu olarak, farklı karakterler ve hikayelerle izleyici karşısına çıkmıştır. İşte onun rol aldığı bazı önemli projeler:

Filmleri:

Kirpi (Çiğdem) - 2009
Melekler ve Kumarbazlar (Zeynep) - 2009
Eve Giden Yol-1914 (İffet) - 2006
Karılar Koğuşu - 1989
Dizileri:
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (Zeynep) - 2004
Ihlamurlar Altında (Feride) - 2005
Vazgeç Gönlüm (Bahar) - 2007-2008
Kayıp Aranıyor (Asya) - 2011
Aşk Ekmek Hayaller (Reyhan) - 2013
Çember: Şehrin Günahları - 2017
Çukur (Ayşe Koçovalı) - 2017-2021
Kalp Yarası (Feraye) - 2022
Yalı Çapkını (Sultan) - 2022

Özellikle "Çukur" ve "Yalı Çapkını" gibi dizilerle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Altuğ, her iki yapımda da güçlü karakterleriyle öne çıkmıştır.

"Yalı Çapkını" Dizisi ve İrem Altuğ'un Rolü

"Yalı Çapkını" dizisi, İrem Altuğ'un en son izleyiciyle buluştuğu projelerden biridir. Dizide, Gaziantepli Korhan Ailesi’nin büyük oğlu Ferit'in evlilik maceralarını ve aile içi dinamikleri konu alır. İrem Altuğ, bu dizide Sultan karakterine hayat vermektedir ve temizlikçi rolüyle seyircinin hafızasına kazınmıştır.

İrem Altuğ, Türk sineması ve televizyonunun yetenekli isimlerinden biri olarak kabul edilmekte ve sanatıyla Türkiye'deki kültürel hayata katkıda bulunmaya devam etmektedir. Her rolüyle farklı bir yönünü izleyiciye sunan Altuğ, oyunculuk kariyerini başarıyla ilerletmektedir.

 

Yorumlar