Veda Mektubu neden yok? Veta Mektubu bitt mi, 27 Haziran Kanal D Yayın Akışında var mı?

Veda Mektubu dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı seyirci tarafından merakla araştırılıyor. Kanal D yayın akışını araştıran seyirciler dizinin ne zaman yayınlanacağı veya bu akşam neden olmadığını sorguluyor.

Google Haberlere Abone ol
Veda Mektubu neden yok? Veta Mektubu bitt mi?

Veda Mektubu dizisinin neden yayınlanmadığı konusu seyirciler tarafından merakla araştırılıyor.

VEDA MEKTUBU NEDEN YOK?

Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu, her Pazartesi Rabia Soytürk, Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar'ın başrollerini paylaştığı yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşmaktadır. Dizi, büyük ilgi görmeye devam ederek adından söz ettirmektedir. Ancak, bu akşam Veda Mektubu'nun yayınlanmaması nedeniyle kullanıcılar tarafından dizinin neden yayınlanmadığı araştırılmaktadır. Bu durum, dizinin sona erip ermediği merak konusu olmuştur.

Veda Mektubu neden yok Veta Mektubu bitt mi, 27 Haziran Kanal D Yayın Akışında var mı
Veda Mektubu neden yok Veta Mektubu bitt mi, 27 Haziran Kanal D Yayın Akışında var mı

 

Veda Mektubu, modern ve güçlü bir iş kadını olan Alanur ile geleneklerine sıkıca bağlı Antakyalı bir iş adamı olan Ziya arasındaki büyük bir aşkı konu almaktadır. Bu aşk, aileleri tarafından karşılanmadığı için istemeden ayrılmak zorunda kalmışlar ve farklı hayatlar kurmuşlardır. Ziya'nın büyük oğlu Mehmet, annesi Seher'in gözdesidir ve Ziya ileride işlerini bırakmayı düşündüğü kişidir.

Dansa tutkulu ve hayat dolu olan Aslı ise Alanur'un küçük kızıdır ve Fransız lisesinde son sınıfta okumaktadır. Aslı, geleceğini dikkatle planladığı 19 yaşındadır. Alanur ve Ziya'nın yolları yıllar sonra Aslı ile Mehmet'in aşkıyla bir kez daha kesişir.

Bugün Veda Mektubu dizisi Kanal D'nin yayın akışında yer almamaktadır. Bayram haftası nedeniyle dizi ekranlarda yer almayacak, ancak gelecek hafta 17. bölümüyle seyircileriyle buluşacaktır.

Yorumlar