Vali Aydın’dan Emniyet Müdürü Ekizoğlu’na veda yemeği

İçişleri Bakanlığı’nın son atama kararı ile Siirt İl Emniyet Müdürlüğü görevinden, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Mutlu Ekizoğlu ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı emrine atanan Polis Okulu Müdürü Yakup Polat onuruna veda yemeği.

Google Haberlere Abone ol
Vali Aydın’dan Emniyet Müdürü Ekizoğlu’na veda yemeği

İçişleri Bakanlığı’nın son atama kararı ile Siirt İl Emniyet Müdürlüğü görevinden, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Mutlu Ekizoğlu ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı emrine atanan Polis Okulu Müdürü Yakup Polat onuruna veda yemeği düzenlendi.

Siirt Valisi Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın’ın ev sahipliğinde, Siirt Polisevi'nde verilen veda yemeğine Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, Adalet Komisyonu Başkanı Zeki Güler, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Baro Başkanı Av. Cemal Acar, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, Vali yardımcıları Bahadır Yörük ve Ceyhun Dilşad Taşkın katıldı. Siirt Valisi Ahmet Aydın veda yemeğinde, başarılı hizmetlerde bulunan İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve Polis Okulu Müdürü Yakup Polat’a teşekkür ederek, kendilerine bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ise Siirt ilinde görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Siirt’i ve Siirtlileri unutmayacağını söyledi. Vali Aydın, İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve Polis Okulu Müdürü Yakup Polat’ın Siirt’te çok önemli hizmetlere imza attığını belirtti. Aydın, Siirt’te gösterdikleri başarılı çalışmalar nedeniyle kendilerine plaket takdim etti. CİHAN

Yorumlar