Uyuşturucu kavgasındaki ölümden 2 kişi gözaltına alındı

Adana'da uyuşturucu satışı sebebiyle çıkan kavgada, İbrahim Abut'u (27) tabancayla öldürdükleri iddiasıyla aranan Savaş T.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu kavgasındaki ölümden 2 kişi gözaltına alındı

Adana'da uyuşturucu satışı sebebiyle çıkan kavgada, İbrahim Abut'u (27) tabancayla öldürdükleri iddiasıyla aranan Savaş T. (20) ile M.M.E. (17) yakalandı. Cinayetin azmettiricisi olduğu belirlenen 24 yaşındaki Ahmet E. ise aranıyor.

İddiaya göre merkez Seyhan ilçesi Mestanzade Mahallesi'nde uyuşturucu satışı yapan İbrahim Abut, Ahmet E.'yi polise ihbar etti. Gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen Ahmet E., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Torbacılardan kendisini İbrahim Abut'un ihbar ettiğini öğrenen Ahmet E. kardeşi M.M.E.'ye tabanca verdi. M.M.E., arkadaşı Savaş T. ile 25 Ocak Cumartesi günü saat 19.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Mestanzade Mahallesi'nde oturan İbrahim Abut'un yolunu kesti. M.M.E. ile T., "Sen esrarımızı yakalattın, hesabını vereceksin" deyip tabancayla ateş açtı. M.M.E.'nin tabancasından çıkan kurşunlar göğsüne isabet eden İbrahim Abut ağır yaralandı, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, olayın ardından yaptığı araştırmada, cinayeti işlediği iddia edilen M.M.E. ile Savaş T.'yi gözaltına aldı. Cinayeti azmettirdiği öne sürülen Ahmet E. ise aranıyor.

Bu arada, Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Savaş T., sıkı güvenlik tedbirleri altında adli mercilere sevk edildi. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan M.M.E. de daha sonra adliyeye götürüldü. CİHAN

Yorumlar