Uludağ eteklerindeki uyuşturucu partisi soruşturma konusu oldu

Bursa’da, Uludağ eteklerinde uyuşturucu içen gençlerin görüntüsü ve olay yerine giden polislerin yaklaşımı soruşturma konusu oldu. Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, olayda 2 küçük yaştaki gencin hastaneye tedavi...

Google Haberlere Abone ol
Uludağ eteklerindeki uyuşturucu partisi soruşturma konusu oldu

Bursa’da, Uludağ eteklerinde uyuşturucu içen gençlerin görüntüsü ve olay yerine giden polislerin yaklaşımı soruşturma konusu oldu. Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, olayda 2 küçük yaştaki gencin hastaneye tedavi amacıyla kaldırıldığı ve olay yerine giden polislerin ihmali olup olmadığının belirlenmesi amacıyla soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 19 Mayıs Pazartesi günü ‘155 Polis imdat Hattı’na yapılan ihbar üzerine ekiplerin Yıldırım ilçesi Temenyeri Parkı Kuştepe mevkiine gittiği vurgulandı. Açıklamada şöyle denildi: "Ulusal ve yerel basında yer alan haberlerde ‘Bursa'da Bonzai Partisi Hastanede Bitti’ başlığı ile verilen haber ile ilgili olarak yapılan araştırama ve incelemeler neticesinde, Kuştepe mevkiinde 3 şahsın yerde yatar vaziyette olduğu bilgisinin alınması üzerine, olay yerine Emniyet Müdürlüğümüze bağlı 5 ekip olay yerine sevk edilmiştir. Olay yerine intikal eden ekiplerimizce yapılan ön çalışmada, uyuşturucu madde kullandığı değerlendirilen 3 şahıstan, yaşı küçük 2 şahıs olay yerine gelen 112 ambülansı ile hastaneye sevk edilmiş, durumu iyi olan diğer şahsın ise yapılan kimlik kontrolünde herhangi bir suç kaydına rastlanılmamıştır. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı ile görüşülmüş, şahıslar hakkında gerekli tahkikata başlanılmıştır. Ayrıca olay yerine giden polis memurlarından olay ve şahıslarla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasında ihmali görülenler hakkında idari inceleme başlatılmıştır. İlimizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız devam edecektir."

CİHAN

Yorumlar