Uçak kazasını Kanal İstanbul'a bağlayan savaş pilotu HDP'li çıktı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana uçak kazasını değerlendirmek için canlı yayına bağlanan eski savaş uçağı pilotu kazayı Kanal İstanbul ve mega projelere bağladı.

Google Haberlere Abone ol
Uçak kazasını Kanal İstanbul'a bağlayan pilot

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıkan uçakla ilgili değerlendirme yapmak için CNN Türk'e bağlanan eski savaş pilotu Bahadır Altan siyaset yapınca yayından alındı.

Pegasus Hava Yolları'na ait uçağın pistten çıkmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunması beklenen eski savaş pilotu, konuyu birden bire Kanal İstanbul'a ve diğer mega projelere getirerek hükümeti eleştirmeye başladı.

"PROJE ÜSTÜNE PROJE ÜRETME YERİNE AZICIK DURALIM.."

Altan, "Ülke olarak bir duralım. Biz hala 3. havalimanındayız, hala kanal açıyoruz. Ülke freni patlamış kamyon gibi. Çığ düşen insanları kurtarmaya gidenler yaşamını yitiriyor. Deprem bekliyor İstanbul'u. Buna hazırlanalım bir duralım. Proje üstüne proje üretme yerine biraz aklıselim olmak gerekiyor. Azıcık duralım." ifadelerini kullanınca sunucu hemen müdahale edereke Van'da ölenlere rahmet diledikten sonra Altan'a teşekkür etti.

PEGASUS PİLOTLARINI EĞİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Pegasus uçağının pistten çıkmasını değerlendirmek için canlı yayına bağlanan Altan'ın düşen uçak firmasında pilot eğitmenliği yaptığı ortaya çıktı.

HDP PAYLAŞIMLARI

Eski savaş pilotu Bahadır Altan'ın, sosyal medya paylaşımlarından HDP paylaşımları da gözden kaçmadı. Öte yandan daha önce yaptığı bir röportaj sırasında Altan'ın teröristlerden "gerilla" diye söz ettiği ve Kandil operasyonlarını eleştirdiği ortaya çıktı.

Yorumlar