Türkiye Şampiyonası'nda İstanbul’u temsil edecek

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü`nün ortaklaşa düzenlediği Masa Tenisi turnuvasında Yaşar Cimilli Coşkun Ortaokulu, İstanbul ikincisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Şampiyonası'nda İstanbul’u temsil edecek

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü`nün ortaklaşa düzenlediği Masa Tenisi turnuvasında Yaşar Cimilli Coşkun Ortaokulu, İstanbul ikincisi oldu. Yaşar Cimilli Coşkun Koleji Müdürü Yakup İlkaz, elde edilen başarı sonucunda, 2014 Mayıs ayında yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası Marmara bölgesi müsabakalarında İstanbul`u temsil etme hakkı kazandıklarını kaydetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Y. Cimilli Coşkun Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Kaya, "Yaşar Cimilli Coşkun Ortaokulu, MEB ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü`nün ortaklaşa düzenlediği Masa Tenisi turnuvasında küçük erkekler kategorisinde İstanbul 2.si oldu. Takımımız, grup maçları dâhil olmak üzere finale kadar namağlup gitti. Çekişmeli bir finalin ardından İstanbul 2.si olarak turnuvayı tamamladı.Yine aynı turnuvada il dördüncüsü olan kız takımımızı da tebrik ederiz. Sporcularımız, Çağatay Akkaş, Orhan Yusuf Küçükali, Sinan Ekşi, Tarık Çelik’in başarılarının devamını dilerim." diye konuştu.

Yaşar Cimilli Coşkun Koleji Müdürü Yakup İlkaz da "Öğrencilerimiz bu zorlu turnuvadan çok önemli bir derece kazandı. İstanbul’da alınan bu dereceyle 2014 Mayıs ayında yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası Marmara bölgesi müsabakalarında İstanbul`u temsil etme hakkı elde ettik. Coşkun Koleji olarak öğrencilerimizi ve emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum. Bölge ve Türkiye finallerinde başarılar diliyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar