Trump'ın kararına sessiz kaldırlar

ABD Başkanı Trump'ın İran ile olan nükleer anlaşmayı sonlandırmasına Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener, Muharrem İnce ve Temel Karamollaoğlu'ndan tepki gelmedi.

Google Haberlere Abone ol
Trump'ın kararına sessiz kaldırlar

Dünyada ABD Başkanı Trump'ın İran ile olan nükleer anlaşmayı sonlandırması büyük yankı uyandırdı. Başka AB olmak üzere birçok ülke ve lider ABD Başkanı Trump'ın İran kararını sert şekilde eleştirdi. Türkiye'den de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin İran ile olan nükleer anlaşmasından çekilmesine tepki gösterdi. Erdoğan "Bana göre kaybeden Amerika Birleşik Devletleri'dir" açıklamasında bulundu.

Trump'ın İran ile olan nükleer anlaşmayı sonlandırmasına Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener, Muharrem İnce ve Temel Karamollaoğlu'ndan ise tepki gelmedi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Meral Akşener ve Muharrem İnce, konu hakkında sessziliklerini koruması dikkat çekti. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener, Muharrem İnce ve Temel Karamollaoğlu'nun nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Yorumlar

ahmet bu ihanet ittifakı zaten cia abd fetö planı patronlarına bir şey söyleyebilirlermi
aslan bu ihanet ittifakı trump un ekibi arkalarında cia fetö var