TRT'nin büyük etkisi, aşk meşk dizileri artık izlenmiyor

TRT'nin son yıllarda imza attığı büyük yapımların olumlu yanlarından bir artık kılişe haline gelen "aşk meşk" dizilerini gözden düşürmesi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Aşk meşk dizileri artık izlenmiyor

TRT 1 tarafından birbirinden iddialı yapımlar reyting listelerini alt üst etti. Masumlar Apartmanı, Uyanış Büyük Selçuklu, Kalk Gidelim gibi birbirinden iddialı diziler halk tarafından benimsendi. Bunun en büyük delili ise sık sık tepki çeken "aşk meşk" dizilerinin artık gözden düşmesi oldu. 

TRT'nin iddialı yapımları yayınlandıktan sonra "aşk meşk" dizilerine olan ilgi de düştü. Haliyle bu diziler de reyting listelerinde gerilere düştü. Düşmeler de bu dizilerin yayından kaldırılmasına neden oldu. 

Özellikle FOX TV, Star TV ve Show TV gibi kanallarda yayınlanan dizilerin birçoğu iddialı yapımların yayınlanmasından sonra final kararı aldı. 

Star TV'de başlayan, Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisi de final yapan yeni diziler arasında yerini aldı.

Star TV'de yayınlanan 03 Medya imzalı dizi 6. bölümde ekrana veda edecek.

Melek Balekoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Aksel Bonfil’in kaleme aldığı dizi için sözleşmesinin uzatılmamasına karar verildi.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu:

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen)…Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözmeye çalıştıkça işin içinden çıkmak imkansız hale gelir. İyi Günde Kötü Günde dizinin oyuncu kadrosunda: Elçin Sangu, Ozan Dolunay, Yasemin Allen, Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Ali Yağcı, Sinan Albayrak, Hande Yılmaz, Deniz Işın, Tugay Erdoğan yer alıyor.

BAY YANLIŞ DA FİNAL YAPTI

Aynı şekilde yine sadece "aşk meşk" konularının ele alındığı FOX TV dizilerinden biri olan Bay Yanlış da yine final kararı almak zorunda kalan dizilerden oldu. FOX TV'de yayınlanan Bay Yanlış, 14. bölümüyle ekrana veda etti. 

Haziran ayında yayınlanmaya başlayan Bay Yanlış dizisi reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyince final kararı alındı.

MARİA İLE MUSTAFA

Aynı şekilde Atv'nin pazar günleri ekrana gelen dizisi Maria ile Mustafa dizisi de yayından kaldırılıyor.

Başrollerinde Hilmicem İntepe ile Jessica May'in yer aldığı Maria ile Mustafa'dan final iddiaları geldi.

Geçtiğimiz Pazar günü 5. bölümüyle ekrana gelen Maria ile Mustafa iddiaya göre final kararı aldı.

Çekimleri Kapadokya'da yapılan Maria ile Mustafa'nın yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.

 

Yorumlar