Uyanış Büyük Selçuklu 3. Bölüm Full İzle

Daha ilk bölümüyle efsaneleşen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bu akşam da ekranlara geliyor. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 3. Bölüm full izle:

Google Haberlere Abone ol

Uyanış Büyük Selçuklu 3. Bölüm 12 Ekim 2020 Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Daha ilk bölümüyle efsaneleşmeye başlayan dizinin her sahnesi heyecan ve aksiyon dolu. 

TRT 1'in klasikleşen tarihi dizilerine bir yenisi daha eklendi. Yeni dizinin adı Uyanış: Büyük Selçuklu oldu. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Uyanış Büyük Selçkulu'nun ilk bölümünde Sultan Melikşah'ın Berzen kalesinin fethi esnasında babası Alp Arslan'ı kaybetmesi ve akabinde tahta geçişi konu alındı. Aynı bölümde Haşhaşiler olarak bilinen Batini tarikatının düzenlediği suikast de ekranlara geldi. 

Hasan Sabbah rolünde Gürkan Uygun'un oynadığı film ilk bölümüyle bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başararak reyting listelerinin zirvesine oturdu.

Dizinin ilk bölümünde Melikşah'ın tahta geçmesi, düşmanlarıyla hesaplaşması ve boşanmak zorunda kaldığı eşinden olan oğluyla hikayesi konu alınmıştı. Dizinin ana temasını ise Batıniler olarak bilinen Haşhaşilerin Selçuklu Devleti içindeki faaliyetleri olacak. 

Dizinin ilk bölümlerinden itibaren Hasan Sabbah'ın Selçuklu Sarayı'na sızması ve hocasından direktifler alarak sarayda yükselmesi konu alındı. 

Öte yandan Melikşah'ın oğlu Sencer'in sarayda baş muhafız oluşu, annesinin sağlığıyla ilgili sorunları yaşaması konu alındı.

KESİNTİSİ FULL TEK PARÇA İÇİN TIKLAYINIZ

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 1. BÖLÜM FULL 

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin full izle canlı linki haberin en altında:

SULTAN ALPARSLAN ŞEHİT EDİLİYOR

DEVLET İÇİN EVLATTAN VAZGEÇMEK

 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU CANLI İZLEMEK İÇİN:

 

 

Yorumlar