6 Ekim 2020 Salı reyting sonuçları açıklandı

Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baraj ve MasterChef Türkiye gibi iddialı yapımların yayınlandığı televizyon kanallarında dün en çok izlenen ve ilk sıraya oturanlar hangileri oldu? İşte 6 Ekim 2020 Salı reyting sonuçları:

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı bir kez daha zirveye oturdu

TRT 1'de yayınlanan ve konusu bakımından sonra derece ilgi çekici olan Masumlar Apartmanı dizisi dördüncü bölümüyle de zirveyi kimseye kaptırmadı. Televizyon ekranlarında dün gündüz ve akşam kuşaklarında seyircinin karşısına çıkan yapımlar arasında en fazla izlenenler belli oldu. Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baraj ve MasterChef Türkiye gibi birbirinden iddialı yapımlar dün akşam ekranlara geldi. Peki, 6 Ekim 2020 Salı günü en çok izlenen yapım hangisi oldu, reyting sonuçları nasıl oldu?

5 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Total'de ilk sırada TRT1’de yayınlanan “Uyanış: Büyük Selçuklu”, ikinci sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, üçüncü sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Mastercheff Türkiye” yer aldı.

AB'de ise birinci sırada “Uyanış: Büyük Selçuklu”, ikinci sırada “Mastercheff Türkiye”, üçüncü sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

Açıklanan son verilere göre reyting sonuçları listesinde ilk sıraya oturan yapım MasterChef Türkiye oldu. Eleme heyecanının yaşandığı haftanın son bölümü en fazla izlenen program oldu.

A.Rıza isimli yeni televizyon dizisi ise dün akşamın en çok izlenen ikinci yapımı oldu. 7. Koğuştaki Mucize filmi de yine reyting sıralamasına girdi.

İşte reyting sonuçları: Total'de 1.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada Show TV’de ekrana gelen “A.Rıza”, 3.sırada FOX TV’de izleyici ile buluşan “7. Koğuştaki Mucize” yer aldı. AB'de ise 1.sırada “Mastercheff Türkiye”, 2.sırada “A.Rıza”, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

Yorumlar