Trabzon'da soba faciası: 2 ölü (2)

Trabzon'da anne kız sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenerek hayatını kaybetti.Zafer Mahallesi Süvari Sokak'ta bir apartmanın giriş katında oturan anne Ferdane Karaver (87) ile kızı Hatice Karaver'in (57) bugün öğle saatlerine kadar dışarı çıkmaması.

Google Haberlere Abone ol
Trabzon'da soba faciası: 2 ölü (2)

Trabzon'da anne kız sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenerek hayatını kaybetti.

Zafer Mahallesi Süvari Sokak'ta bir apartmanın giriş katında oturan anne Ferdane Karaver (87) ile kızı Hatice Karaver'in (57) bugün öğle saatlerine kadar dışarı çıkmaması üzerine yakınları, pencereyi zorlayarak içeri girdi. Anne kızı yatakta hareketsiz yatarken bulan yakınları 112 Acil'e ve polise haber verdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Savcının yaptığı incelemenin ardından da anne ve kızın cansız bedenleri tabutla evden çıkartılarak cenaze aracına kondu. Cenazelerin evden çıkartıldığı sırada da Ferdane Karaver’in kızının feryatları yürekleri dağladı.

Ferdane Karaver ile kızı Hatice Karaver’in cenazeleri kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
CİHAN

Yorumlar