'Trabzon Emniyeti'nden siyasi paylaşım

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, siyasi bir karar olarak ortaya çıkan ve yine siyasi bir karar olarak ortadan kaldırılan "öğrenci andı" konusunda siyasi bir paylaşımda bulunarak tartışmalara neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Trabzon Emniyeti'nden siyasi paylaşım

Danıştay'ın vermiş olduğu 'öğrenci andı' kararı ile ilgili tartışmalar devam ederken; Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden tepki çeken bir hareket geldi. İl Emniyet Müdürlüğü, siyasi bir karar konu olan "öğrenci andı" konusunda paylaşımda bulundu. Emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonda ele geçirilen kaçak tütün ve iki tabancanın sergilendiği masada "andımız" yazısı yasıldı. Polis teşkilatının bu denli siyasete alet olması ise son derece tehlikeli olarak değerlendiriliyor.

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, Danıştay 8. Dairesi'nin Öğrenci Andı'nı kaldıran Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğini iptal eden kararını bozdu. 

Danıştay'ın vermiş olduğu 'andımız' kararına dönük tepkilere Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı narkotik şubesi de katıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nün resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda bir operasyonda ele geçirilmiş iki tabancanın, bir miktar esrarın yanında ele geçirilen kurşunlarla yazılmış 'andımız' yazısının olduğu fotoğraf paylaşıldı.

 

Yorumlar