Tokat'ta 13 Şubat 2020 Perşembe okullar tatil mi

Tokat'ta 13 Şubat 2020 Perşembe okullar tatil edilecek mi edilmeyecek mi merak ediliyor. Tokat'ta etkili olan kar yağışının yarında sürmesi bekleniyor

Google Haberlere Abone ol
Tokat'ta 13 Şubat 2020 Perşembe okullar tatil mi

Tokat'ta 13 Şubat 2020 Perşembe tatil edilecek mi edilmeyecek mi merak konusu oldu.

Hava durumu nedeniyle Tokatlı öğrenciler valilikten gelecek açıklamayı merakla bekliyordu. 

13 Şubat 2020 Perşembe Tokat'ta okullar tatil edildi mi? Valilik veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı mı?

TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Tokat'ın Turhal, Yeşilyurt, Zile ve Artova ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle öğrenciler ve veliler tarafından tatil açıklaması yapıması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili İl Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nden herhangi bir açıklama gelmedi.

TOKAT VE İLÇELERİNDE 13 ŞUBAT 2020 HAVA DURUM

Yapmış olduğumuz son değerlendirmelere göre; bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 5 derece artması bekleniyor.

RÜZGAR: Batı ve güneybatıdan orta kuvvette, kuzey kesimlerde kuvvetli ve fırtına (50-70km/saat), yer yer kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın batı ve güneybatıdan orta kuvvette, kuzey kesimlerde kuvvetli ve fırtına (50-70km/saat), yer yer kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler, yüksek kesimlerde çığ tehlikesi, kar erimesi ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

DENİZ UYARISI: Orta Karadeniz’de rüzgarın batı ve güneybatı zamanla kuzeybatılı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

Yorumlar