THY son dakika iptal kararı! Almanya seferleri iptal

Türk Hava Yolları'nın Almanya seferlerinden bazıları iptal edildi.

Google Haberlere Abone ol
THY'nin Almanya seferlerinden bazıları iptal

Türk Hava Yolları (THY), Almanya havalimanlarında görev yapan güvenlik ve yer hizmetleri personelinin grevi sebebiyle, 1 Şubat Perşembe günü gerçekleştirmeyi planladığı bazı seferlerin iptal edildiğini bildirdi. İptal edilen seferler, THY'nin seyahat planlamalarında önemli değişikliklere yol açtı. Anadolu Ajansı tarafından 30 Ocak 2024 tarihinde yayımlanan haber, söz konusu iptallerin detaylarını içeriyor.

İPTAL EDİLEN SEFERLERİN LİSTESİ

THY Basın Müşavirliğinden alınan bilgilere göre iptal edilen seferler arasında, Hamburg ve Berlin'den İstanbul'a, ayrıca Leipzig'den İstanbul'a ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan uçuşlar bulunuyor. Yaşanan iptaller arasında, Hamburg-İstanbul hattında TK 1668, TK 1664, TK 1662; Sabiha Gökçen-Hamburg hattında TK 7882, Hamburg-Sabiha Gökçen hattında TK 7883; Berlin-İstanbul hattında TK 1726, TK 1724, TK 1722, TK 1728; Berlin-Sabiha Gökçen hattında TK 7729; İstanbul-Leipzig hattında TK 1337 ve Leipzig-İstanbul hattında TK 1338 sefer numaraları yer alıyor.

THY, iptallerden etkilenen yolcuları durum hakkında bilgilendirmek için çeşitli kanalları kullanıyor. İptal edilen seferlerle ilgili en güncel bilgileri, yolcuların bilet aldıkları acenteler veya THY'nin resmi internet sitesi üzerinden takip etmeleri tavsiye ediliyor. Ayrıca, iptallerle ilgili yapılacak düzenlemeler ve alternatif uçuş seçenekleri konusunda da THY tarafından bilgi verilmesi bekleniyor.

ALMANYA'DA ULAŞIMI FELÇ EDEN GREVLER

Almanya'da havalimanı güvenlik ve yer hizmetleri personelinin grevi, çalışma koşulları ve ücret politikalarıyla ilgili talepler doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Grevin ne kadar süreceği ve ilerleyen günlerde diğer seferlere etkisi konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Yaşanan sorunlar hem THY'nin operasyonlarını hem de Almanya'daki havalimanlarının genel işleyişini etkiliyor.

Yorumlar