TGRT kimin, sahibi kim, İhlas Holding, TGRT Haber yöneticileri kimdir?

TGRT kimin, sahibi kim, İhlas Holding, TGRT Haber yöneticileri kimdir, kim tarafından ne zaman kuruldu, şu an kimin elinde bulunuyor? Haber kanalları arasında son dönemlerde öne çıkmaya başlayan TGRT Haber kanalının sahibi ile ilgili merak edilen detaylar makalemizde yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
TGRT kimin sahibi kim İhlas Holding yöneticileri

TGRT kimin, sahibi kim, İhlas Holding, TGRT Haber yöneticileri kimdir? Türkiye'de yayın yapan haber kanalları arasına son yıllarda dahil olan TGRT Haber kanalı kimin, sahibi kimdir, kanal kim tarafından ne zaman ve nerede kuruldu? Son dönemlerin öne çıkan haber kanallarından birisi olan TGRT kimin, TGRT Haber'in sahibi kim ile ilgili bazı detaylar merak ediliyor. İşte TGRT Haber ile ilgili merak edilen bilgilerden bazıları.  

En sonda söyleyeceğimizi en iyisi mi en başında söyleyelim. TGRT Haber kanalının sahibi Ahmed Mücahid Ören'dir. İddia edildiği son dönemlerde sosyal medyada adı sık sık yer alan isimlerden hiçbiri TGRT veya İhlas Holding'in sahibi değildir. İşte kanalla ilgili diğer detaylar: 

TGRT kimin, sahibi kim, İhlas Holding, TGRT Haber yöneticileri kimdirk?
İHLAS HOLDİNG YÖNETİM KURULU

 

TGRT Haber, İhlas Grubu bünyesinde faaliyet gösteren İhlas Yayın Holding'e bağlı ve tam adı da, "Türkiye Gazetesi Radyo Televizyonu Haber" olan bir kanaldır. 

Kanal 2004 yılında, normal tematik kanal olan TGRT'nin satılmasından hemen sonra kuruldu. Kanal, İhlas Holding'in de kurucusu olan merhum iş adamı Enver Ören tarafından kuruldu. 

Merkezi ise İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Yenibosna semtinde bulunuyor. 

TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni ise Ercan Seki'dir.

TGRT Haber Kanalı, Karasal yayın, Normal anten, VHF 12, Uydu yayını, Türksat 4A, D-Smart, Digiturk, Kablo TV, Turkcell TV, Tivibu, Vodafone TV gibi birçok platformdan yayın yapıyor.

İHLAS HOLDİNG SAHİBİ MÜCAHİD ÖREN KİMDİR?

Ahmet Mücahid Ören 1970 yılında İstanbul'da doğdu. Asker kökenli iş adamı Enver Ören'in oğludur. Babası vefa ettikten sonra İhlas Holding'in başına geçti. Enver Ören'in tek çocuğudur. 

Ahmet Mücahid Ören
Enver Ören'in oğlu Mücahid Ören 

 

Mücahid Ören'in eğitimi hayatı ise şöyle; 

1993'te Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesi'nden mezun oldu.

1998 yılında babasına ait şirketin CEO'luğuna getirildi.

BDDK tarafından 2001 yılında İhlas Finans'a el konulduğunda kuruluşun başındaydı.

İhlas Finans'a el konulmasından sonra ABD'ye giderek buraya yerleşti. ABD vatandaşlığı da alan Mücahid Ören, babası Enver Ören'in vefatı üzerine 25 Şubat 2013'te alınan kararla İhlas Holding'in başına geçti. 

Mücahid Ören, gazeteci Aslıhan Yeltekin Ören ile evlidir. 

İki çocuk babasıdır.

TGRT HABER GENEL MÜDÜRÜ VE YÖNETİMİ

Peki, TGRT Haber Genel Müdürü ve Yönetimi kimlerden oluşuyor?

İşte o yönetim:

TGRT kimin, sahibi kim, İhlas Holding, TGRT Haber yöneticileri kimdirk?
TGRT kimin, sahibi kim, İhlas Holding, TGRT Haber yöneticileri kimdirk?

 


 

Yorumlar

kemal gay ler