Teşkilat yeni Oyuncuları kim? Teşkilat 4. Sezon Oyuncuları ve önceki oyuncular TAM LİSTE

Teşkilat yeni Oyuncuları kim? Teşkilat 4. Sezon Oyuncuları ve önceki oyuncular...Teşkilat dizisinin yeni sezon oyuncuları kimler, isimleri neler, önceki sezonda olup da bu sezon olmayanlar kimler, oyuncuların resimli açıklamaları haberin detayında. Teşkilat oyuncuları isimleri tek tek liste halinde.

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat yeni Oyuncuları kim? Teşkilat 4. Sezon

TRT1'de yayınlanan Teşkilat yeni oyuncuları kim, isimleri nedir, Ömer, Efkar Baba, Zehra, Serdar, Uzay, Hakkı Dayı, Gürcan, Memati, başkan kim oynuyor, Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ile canlandırdıkları karakterler seyirciyi ilk bölüm itibariyle etkilemeye başladı. Öyle ki dizi ilk bölüm itibariyle reyting listelerinin zirvesine oturmaya başladı.

TEŞKİLAT YENİ OYUNCULARI KİM OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Peki, Teşkilat oyuncuları yani daha doğrusu Teşkilat dizisi Mete Bey, Serdar, Zehra, Hakkı Dayı, Pınar, Hulki, Uzay karakterlerini canlandıran oyuncular kimlerdir? Teşkilat yeni oyuncuları isimleri resimli, Sermet, Yıldırım, Memati, Barış, Gürcan, Zehra, başkan kimdir?

2021 yılının mart ayında başlayan Teşkilat dizisi ilk sezon 14 bölüm halinde ekrana gelmişti. Teşkilat dizisi Türkiye dışında İsrail'de de yayınlanıyor. İsrail'de "The Shadow Team" (Gölge Ekip) ismiyle yayınlanıyor. Dizi yayınlandığı ilk gün itibariyle reyting rekorları kırdı; gününde en çok izlenen dizi oldu.

Teşkilat dizisinin başrollerinde Mesut Akusta'nın canlandırdığı Mete Bey yani müsteşar yardımcısı, teşkilatın en hızlı ve yetenekli ismi Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar, Teşkilat'ın en cevval isimleri Zehra, Pınar, Hakkı, Hulki, Uzay ve Gürcan oynuyor. 

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yeni dönemde değişen yapısı ve dünya genelindeki etkinliğinin işlendiği dizide önemli isimler rol alıyor. Yurt içi ve yurt dışı operasyonları düzenleyen MİT personellerinin yaşadıkları zorlukları ve karşı karşıya oldukları tehlikelerin bir bir sıralandığı dizi ilk bölümüyle ilgiyle takip ediliyor. 

Dizinin ana karakterlerinden biri Serdar Kılıçarslan'dır. Serdar, Almanya'da çocuk yaşta ailesini ırkçılara kurban vermiş sonrasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından sahiplenmiş, büyütülmüş ve MİT'e kazandırılmış.

İşte Teşkilat dizisi Oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler:

1 VE 2. SEZON OYUNCULARI

Mete Bey - Mesut Akusta

Serdar Kılıçaslan - Çağlar Ertuğrul

Zehra - Deniz Baysal Yurtcu

Hakkı Dayı - Tuncer Salman

Pınar - Ezgi Şenler

Hulki - Nihat Altınkaya

Uzay - Serdar Yeğin

Gürcan - Ahmet Uğur Say

Ceren - Ezgi Eyüboğlu

Sermet - Atılay Uluışık

TEŞKİLAT OYUNCULARI yeni sezon, isimleri resimli, ayrılanlar kim? TAM LİSTE

Serdar Kılıçaslan - Çağlar Ertuğrul

Serdar, çocuk yaşta Almanya'da annesi ve babası öldüğü için yetim kalmış.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti onu sahiplenerek devletin evladı olarak büyütmüş.

Şimdi devletin en hassas kurumunda görev yapmaktadır. Teşkilatın en hızlı

en akıllı ve en genç isimleri arasında yer alıyor. 

Teşkilat Serdar kimdir?

Teşkilat dizisinde Serdar karakterini Çağlar Ertuğrul canlandırıyor. Peki, Çağlar Ertuğrul kimdir? 

Çağlar Ertuğrul 33 yaşındadır.

5 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 

İlk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2011 yılında Koç Üniversitesi'nden mezun oldu. Mezuniyet alanı ise makine mühendisliğidir.

İlk oyunculuk deneyimini de yine Koç Üniversitesi tiyatro bölümünde yaşadı. 

 

 

TEŞKİLAT OYUNCULARI yeni sezon, isimleri resimli, ayrılanlar kim? TAM LİSTE
Zehra - Deniz Baysal Yurtcu

 

Hakkı Dayı - Tuncer Salman

 

TEŞKİLAT OYUNCULARI yeni sezon, isimleri resimli, ayrılanlar kim? TAM LİSTE
Hulki - Nihat Altınkaya

 

TEŞKİLAT OYUNCULARI yeni sezon, isimleri resimli, ayrılanlar kim? TAM LİSTE
Pınar - Ezgi Şenler

 

TEŞKİLAT OYUNCULARI yeni sezon, isimleri resimli, ayrılanlar kim? TAM LİSTE
Ceren - Ezgi Eyüboğlu

 

Teşkilat dizisi, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yurt içi ve yurt dışı operasyonları, Türkiye'nin SİHA ve İHA teknolojisine yönelik saldırıları ele alan bir dizidir.

2. SEZON KATILAN OYUNCULAR

Dizinin yeni sezonunda senaryoya dahil edilen ve diziye katılan isim Gürkan Uygun oldu.

Gürkan Uygun, dizide yer altı dünyasından ünlü bir ismi ve aynı zamanda "Teşkilat"a çalışan bir kişiliktir.

Teşkilat oyuncuları yeni gelenler gerçek isimleri oyuncu kadrosu kim kimdir?

Teşkilat - Halit

 

Diziye bu sezon yeni dahil olan isimlerden biri de Turgut Tunçalp oldu. Tunçalp dizide "Halit" karakterini canlandırıyor. Halit, İstihbaratın efsane isimlerinden, her daim limitleri zorlayan kişidir.

TEŞKİLAT OYUNCULARI yeni sezon, isimleri resimli, ayrılanlar kim? TAM LİSTE
Teşkilat - Yıldırım

 

Yeni sezonda diziye dahil olan isimlerden biri de ünlü oyuncu Gürkan Uygun oldu.

Gürkan Uygun Teşkilat dizisine "Yıldırım" karakteriyle dahil oldu. 

Yıldırım, "İyilik ve kötülük kavramlarına göreceli bakan ve intikam almak için yaşayan" kişiliktir.

TEŞKİLAT 3. SEZON OYUNCULARI

Teşkilat 3. sezon oyuncuları arasında başrol karakterlerini canlandıran isimler var. Yeni sezonda Serdar'ın yerine başrol Ömer oluyor. Peki, Teşkilat 3. Sezon yeni gelen oyuncular kimler?

Teşkilat yeni oyuncuları isimleri resimli, yeni oyuncular, ayrılanlar kim
Korkut - Yunus Emre Yıldırımer

 

İşte Teşkilat yeni sezon oyuncuları: 

3. Sezonun eskiden kalan oyuncuları:

Zehra - Deniz Uysal Yurtçu

Uzay - Serdar Yeğin

Gürcan - Ahmet Uğur Say

Sermet - Atılay Uluışık

Yıldırım (Efkan Baba) - Gürkan Uygun

Halit Başkan - Turgut Tunçalp

3. Sezonun yeni gelen oyuncuları:

Ömer - Murat Yıldırım

Korkut - Yunus Emre Yıldırımer

David - Levent Can

David - Levent Can
David - Levent Can

 

Francis - Yunus Narin

Francis - Yunus Narin
Francis - Yunus Narin

 

Helen - Seren Deniz Yalçın

Sacide - Ebru Nil Aydın

Sacide - Ebru Nil Aydın
Sacide - Ebru Nil Aydın

 

Celine - Cansu Tuman

Bedro - Ergün Metin

Bedro - Ergün Metin
Bedro - Ergün Metin

 

Teşkilat yeni oyuncuları isimleri resimli, yeni oyuncular, ayrılanlar kim
Celine - Cansu Tuman

 

TEŞKİLAT 4. SEZON OYUNCULARI

Başrollerini Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda; Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Yunus Narin, Ebru Nil Aydın, Ela Naz Koçak, Sarp Levendoğlu, Selin Genç Ceyhun Mengiroğlu, Tuğçe Açıkgöz bulunuyor.

Teşkilat dizisinin kadrosuna Ceyhun Mengiroğlu katıldı. Mengiroğlu, Neslihan'ın kardeşi Cihangir'i oynayacak. Cihangir babası Çetin’in karşı çıkmasına rağmen istihbaratçı olmuştur. Burak Arlıer‘in yönettiği dizide Neslihan’ın nişanlısı Gökhan’ı ise İlker Kızmaz oynayacak.

Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından bu rolü Aybüke Pusat üstlenecek.

TRT‘nin fenomen dizisine Sarp Levendoğlu (Pehlivan İbrahim) ve Selin Genç‘in (Sena) ardından bir başarılı oyuncu daha katıldı. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından kadrosuya son olarak Tuğçe Açıkgöz katıldı.

TEŞKİLAT ÖMER KİMDİR?

Teşkilat dizisinde Ömer karakterini Murat Yıldırım canlandırıyor. Murat Yıldırım en son "Ramo" ve "Aziz" dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerien çekmeyi başarmıştı. Öncesinde ise "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında boy göstermişti. Peki, Murat Yıldırım kimdir?

Teşkilat yeni oyuncuları isimleri resimli, yeni oyuncular, ayrılanlar kim?
Ömer - Murat Yıldırım

 

Asıl mesleği Makine Mühendisli olan Murat Yıldırım 13 Nisan 1979 Konya'da dünyaya gelmiş ve 40 yaşındadır. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okuyan yıldırım bu bölümden mezun olduktan sonra üniversite yıllarında uğraştığı tiyatro merakıyla ilgilenmeye devam etmiştir. Okulun tiyatro bölümünde 3 yıl süre ile oyunculuk yapan bunu devam ettiren Yıldırım, ilk tv deneyimini ise 2003 yılında yaşamış ve Ölümsüz Aşk isimli dizide rol alarak bu alana adımını atmıştır. 2004 yılında Bütün Çocuklarım isimli dizide ve 2006 yılında ise Fırtına isimli dizide oynayan Yıldırım, asıl ününü bu diziyle yakaladı.

Asi dizisiyle ünü uluslararası bir boyut kazanan Murat Yıldırım özellikle Ortadoğu'da en sevilen Türk oyuncular arasında yer almaktadır. Oynadığı dizilerle gündeme gelen Yıldırım daha sonra sinema sektörüne de adım atmış ve Altın Portakal ödülüne aday olan Araf isimli dizide rol almıştır. Oynadığı hemen hemen her dizi ve filmle başarısını kanıtlayan Yıldırım, 4 yıl aradan sonra Ramo dizisi ile yeniden ekranlara dönüyor.

TEŞKİLAT SERMET KİMDİR?

Teşkilat dizisinin Sermet karakteri de en çok merak edilen isimlerden biridir. Peki, Teşkilat Sermet kimdir? Teşkilat Sermet karakterini Atılay Uluışık canlandırıyor. Türkiye onu bir zamanların en ünlü dizilerinin çocuk oyuncusu olarak hatırlıyor.

Uluışık, 9 Mart 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 1995 yılında Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Mühendisliği Bölümü'nden 2000 yılında mezun olmuştur.

14 yıl süren ve 2002 yılında son bulan Bizimkiler dizisinde rol almaya başladığında 12 yaşında olan oyuncunun kariyeri, Ali Poyrazoğlu ile TRT'de oynadığı bayram skeçlerine dayanmaktadır. Dizi başladığı sırada Şehir Tiyatroları'nda da rol almaktaydı. Tiyatroya, dizi için istenen çocuk tarif edildiğinde Uluışık da Bizimkiler dizisinde rol almaya başladı. Atv'de yayımlanan Doksanlar dizisinde öğretmen Kemal'i canlandırmıştır. Oyuncunun Alya isminde bir kızı vardır.

TEŞKİLAT YENİ OYUNCULARI

Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat başrollerinde yer alıyor. Deniz Baysal Yurtçu'nun ayrılışıyla, Aybüke Pusat, Neslihan Erdemsoy karakteriyle diziye katıldı. Neslihan, Dışişleri Bakanlığı'nda üst düzey bir diplomat olarak canlandırılıyor.

Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt da diziye yeni katılan diğer önemli isimler. Ceyhun Mengiroğlu, Cihangir Erdemsoy adlı bir MİT görevlisini ve Neslihan'ın kardeşini, Sarp Levendoğlu ise İbrahim Karahoca, nam-ı diğer Pehlivan karakterini, bir özel harekatçı askeri oynuyor. Tuğçe Açıkgöz, Gizem Kırcalı adındaki bir üsteğmeni, Melisa Akman ise Nazlı Hisarca adındaki bir mühendisi canlandırıyor​​​​​​.

 

Yorumlar