Tek sorun Mersin'in MHP'de oluşu...

CHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Serdal Kuyucuoğlu'nun demeci şeklinde Sözcü gazetesinde çıkan haber onu zor durumda bıraktı. Haberde, Kuyucuoğlu'nun "Mersin'i AK Parti'den alacağız" dediği belirtiliyordu. Ancak ya aday ya da muhabir Mersin'in AK Parti'de değil MHP'de olduğundan habersizdi. Aynı isim, daha önce de Mersin'de açılan bir devlet kurumuna ait binanın yerinde olmadığını ileri sürerek konu hakkında basın açıklaması yapmış, uzun süre sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Tek sorun Mersin'in MHP'de oluşu...

CHP'nin yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden aday göstereceği isim bir kez daha alay konusu oldu. Daha önce, yapımı biten devlet kurumuna ait binanın yerinde olmadığını ileri sürerek sosyal medyada alay konusu olan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, bu kez de MHP'de olan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti'de olduğun ileri sürerek alay konusu oldu. 

Sözcü gazetesini dün ziyaret eden Serdal Kuyucuoğlu ile ilgili bugün gazetenin iç sayfalarında bir haber yayınlandı. Haberin başlığı, "Mersin'i AKP'den alacağız" şeklindeydi. Haber kısa süre içinde sosyal medyada viral oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, başkanın çok iddialı olduğunu ancak tek sorunun belediyenin AK Parti'de olmayışı olduğunu belirterek dalga geçti.

Kuyucuoğlu, daha önce de Mersin'de yapımı tamamlanan ancak henüz açılışı yapılmayan Otistik Çocuk Eğitim Merkezi'nin yapılmadığını, binanın henüz dikilmediğini ileri sürerek boş bir araziyi göstermişti. Kuyucuoğlu'nun bu gafı uzun süre alay konusu olmuştu.

Kaynak: Sonhaberler.com

Yorumlar