TCL televizyon yorumları, TCL televizyon alınır mı, güvenilir mi?

TCL televizyon yorumları, TCL televizyon alınır mı, güvenilir mi? Televizyon almak isteyenlerin tercihleri arasında yer alan TCL televizyon yorumları nasıl, TCL televizyon alınır mı? Televizyon almak isteyen kişiler televizyonun özelliklerinin yanı sıra kullanıcı yorumlarını da merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
TCL televizyon yorumları, alınır mı?

TCL televizyon yorumları, TCL televizyon alınır mı? Televizyon almak isteyenler sıkı bir araştırma sonucunda marka ve modele karar veriyorlar. TCL televizyon çok bilinmeyen bir marka olduğundan dolayı, televizyon ihtiyacı olan kişiler TCL televizyon nasıl, alınır mı gibi sorular ile araştırmalarını yapmaya devam ediyor. Peki TCL televizyon yorumları, TCL televizyon alınır mı? İşte detaylar

TCL TELEVİZYON YORUMLARI, TCL TELEVİZYON ALINIR MI?

Doların yüksek olması teknolojik ürün tercihlerini de etkilemekte. Bu sebeple televizyon alırken daha ekonomik modeller tercih ediliyor. TCL markası da bunlardan biri. TCL Çin menşeili bir televizyondur. Çin malı olmaısndan ötürü güven duymakta güçlük oluşturan televizyonu fiyatından dolayı tercih etmek isteyenler TCL televizyon yorumları, alınır mı gibi soruların cevaplarını merak ediyor. 

TCL televizyon alınır mi, yorumları nasıl
TCL televizyon alınır mi, yorumları nasıl?

 

Çin menşeili ürünlerden Huawei ve Oppo son dönemlerde en çok tercih edilen ürünler arasında ve gayet olumlu geri dönüşler veriyor. Bu sebeple artık teknolojik ürünlerde Çin mallarına duyulan ön yargının kırılacağı düşünülüyor.

TCL TELEVİZYON GÜVENİLİR Mİ ?

TCL marka televizyon Türkiye pazarında oldukça yeni ancak Avrupa ve Amerika'da uzun yıllardır pazar rekabetinin içinde yer alıyor. Ayrıca uluslararası fuarlarda da kendine en az Samsung kadar yer edinmiştir. TCL markası 1981 yılında kurulmuştur anca faaliyetlerini 2008 yılında artırmıştır. Samsung'ların pek çok parçasını TCL markası üretiyordu, dizayndan kullanıma kadar pek çok bölümde onun parmak izlerine rastlamak mümkündür. Türkiye pazarına Bilkom vasıtası ile giriş yapan marka, garanti ve servis sürecinde de ürünlerinin arkasında bulunuyor.  TCL aynı zamanda ABD'de en çok satılan televizyon markalarından biridir. Güvenilirliği tartışılmayan firma dünyanın en büyük ikinci televizyon üreticisi konumundadır. 

TCL televizyonları Android işletim sistemini kullanır.

TCL TELEVİZYON YORUMLARI

Sizlere burada, alışveriş sitelerinde yapılan TCL televizyon yorumları, güvenilir mi, alınır mı gibi soruların cevabını bulabileceğiniz yorumları ekliyoruz. 

çeyizimiz için aldık, büyük ekran seçtim ki hanımım korku filmi izlerken iyice hissetsin korkudan bana sarılsın 55" ekran bu etkileşim için oldukça yeterli. Hepsiburada

 

Ürün güzel görüntü kalite hızlı kargo kurulum hemen oldu çok memnunum. Hepsiburada

 

çok iyi kalitesi sesi mükemmel tabi indirimdeyken 7500 e almıştım bir ayda bu fiyat olmuş. Hepsiburada

 

Beklediğimden daha iyi çıktı. Performans ve kalite çok belli ediyor. Trendyol

 

Tcl kalitesi sorunsuz teslimat

 

Şu anki 55' fiyatlarına göre 4.5k civarı fiyata alınabilecek bir tv. 50hz ekran. 100hz tvler 6.5-7k dan başlıyor. Paneli VA. Yan açılardan renk solmaları oluyor. Karşıdan bakınca hiçbir sorun yok. Türkiye sorumlusu Bilkom, Koç Grubu içerisinde, yerli montajla geliyor. Servise Philips yetkili servisi geldi başka yerlerde nasıl olur bilemem. Kumandası az tuşlu Samsung tv kumandası gibi. Uydu cihazı kanalları tkgs'ye göre sıralı bulmuyor, kendiniz sıralamalısınız. SD yayınları gerçekten çöp. HD ve 4K yayınlar gayet güzel görüntü veriyor. 2GB ram, kurulu uygulamalardan sonra size 8GB kullanım alanı sunuyor. TV'nin parlaklığı iyi ev kullanımında üzmez. Ses kötü de değil çok iyi de değil o da üzmez. TV'nin ayakları metal, çerçeve metal. Arayüzü gayet stabil kasma olayı çok nadir oluyor, o da android olmasından ötürü diye düşünüyorum, uzun bir kasma da olmuyor, anlık yavaşlama o da çok nadir. Youtube, Amazon prime, Twitch yayınlarının görüntüsü gayet güzel. Netflix denemedim. İnternet hızınız düşükse 4K HDR yayınlarda takılma oluyor. Direkt 4K videolarda ise pek takılma görmedim (24 mbts) Tivibu ip tv var SD paket, onun görüntüsü de pek iyi çıkmıyor. HD paketten aşağısı için bir TV değil. Ekran yansıtma sorunsuz. Play Store var ama mobildeki gibi içerik fazla değil. Kendi arama motoru var puffin gibi başka arama motorlarını da kurabiliyorsunuz. Puffin kendi arama motorundan iyi. Işık sızması çok az bir seviyede benim TV de var. Bir haftalık kullanımda bu kadar bir deneyimim oldu. Bir Tv fanboyu veya aldığım tv'nin sadece iyi yönlerini öven biri değilim. Param çok olsaydı bu TV'yi almazdım. Ama param bu seviyedeyse diğer bilinmiş markalararın giriş seviyesi 4K tvlerini alacağıma bu TV'yi alırdım. Horoz Lojistik ile geldi bir gün sonra servis kurulum yaptı deneyimlerim bu kadar. Umarım yardımcı olmuştur.

 

Kargonun teslimatına diyecek bir şey zaten yok. Söz verdikleri günde saatte teslim edildi. Ürün görüntüsü şık. Salonuma gayet güzel oldu. Ses kalitesi ve yüksekliği yerinde 20 nin üzerine çıktığımda biraz yüksek oluyor kısıyorum. Görüntü kalitesi netflix ve amazon prime için çok iyi özellikle amazonun yapımları çok çok kaliteli. Android işletim sistemine gelince klasik android. Üst üste çok uygulama açık olduğu zaman biraz kasma yapabiliyor. Tv izlerken görüntü kalitesini değerlendirmek bana saçma geliyor. Çünkü 4k destekleyen yüksek pikselli bir ürün için maksimum hd yayın yapabilen kanallara göre değerlendirmek acımasızlık. Türkiye kanalları 480 piksel veya full hd yayın yapabiliyor o da yapabiliyorsa yani... 4k yayın yapan kanal yok. Stream yapan bazı kurumlar var kablonet gibi onlar da tvnin çözünürlüğünü yüksek olduğu için full performans veremiyor aksine daha kötü gösteriyor bile olabilir. Tv izlemek için alıyorsanız aklınızda olsun. Ben vodafone tv aldım. Gayet güzel devam ediyor. Ha o da stream mi stream evet ama yine de kablonetten iyi. Servis de aynı gün içinde geldi kurulumu yaptı. Onu da ekleyeyim. Son olarak müşteri hizmetlerine garanti uzatmayla ilgili soru sordum. Firma türkiye piyasasında yeni olduğu için şu an garanti uzatma gibi bir hizmet veremiyorlar. 2 sene garantisi zaten var. Ama ilerleyen dönemde ilk müşteriler olduğumuz için bizlere bir kampanya yapılacağını söyledi müşteri hizmetleri. Uzatma hakkı gelecek yani. Amazon

 

Yorumlar