Tavşanlı İşçi Derneği'nin turnuvasını Tunçbilek kazandı

Tavşanlı İşçi Derneği'nin (TAVİŞDER) Kütahya Tavşanlı'da düzenlemiş olduğu 1. Futbol ve Voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Tunçbilek takımı oldu. Yaklaşık 2 haftadır devam eden turnuva dostluk ve kardeşlik ortamında...

Google Haberlere Abone ol
Tavşanlı İşçi Derneği'nin turnuvasını Tunçbilek kazandı

Tavşanlı İşçi Derneği'nin (TAVİŞDER) Kütahya Tavşanlı'da düzenlemiş olduğu 1. Futbol ve Voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Tunçbilek takımı oldu.

Yaklaşık 2 haftadır devam eden turnuva dostluk ve kardeşlik ortamında geçerken, ikinciliği Yeraltı takımı, üçüncülüğü ise Atölyeler takımı kazandı. 12 takımın mücadele ettiği turnuva finalinde Tunçbilek, Yeraltı takımını 5-1'lik skorla yendi ve kupanın sahibi oldu.

Her iki kategoride mücadele eden takımlardan dereceye girenler çeşitli ödüller kazandı. Ömer Sönmez ise turnuvanın en centilmen sporcusu seçildi.

Bu yıl ilk kez düzenledikleri turnuvaya ilginin memnun edici seviyede olduğunu ifade eden TAVİŞDER Sekreteri Ramazan Açıkgöz, müsabakaların centilmenlik havasında geçtiğini belirtti.

Açıkgöz, "Bu yıl hem futbol hem de voleybol turnuvası düzenledik. Voleybolda birinciliği Atölyeler takımı aldı. Futbola ise ilgi daha çoktu. 12 takım kıyasıya mücadele etti. 2. haftanın sonunda Tunçbilek takımı ipi göğüsledi. Emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

CİHAN

Yorumlar