Tarsus'ta boğulan gencin yakınları polise saldırdı

Mersin’in Tarsus ilçesinde 4 gündür kayıp olan gencin cesedi Berdan nehrinde bulundu. Gencin nehirden çıkarılması sırasında olaylar çıktı. Yaşanan arbedede birçok polis ve vatandaş yaralandı.Fahrettin Paşa Mahallesi’nde 4 gün önce...

Google Haberlere Abone ol
Tarsus'ta boğulan gencin yakınları polise saldırdı

Mersin’in Tarsus ilçesinde 4 gündür kayıp olan gencin cesedi Berdan nehrinde bulundu. Gencin nehirden çıkarılması sırasında olaylar çıktı. Yaşanan arbedede birçok polis ve vatandaş yaralandı.

Fahrettin Paşa Mahallesi’nde 4 gün önce kaybolan 26 yaşındaki Rıza Bayram’ın Berdan ırmağına düştüğü iddiaları üzerine polis, dalgıç getirterek arama çalışması yaptı. 4 dalgıcın katıldığı aramaların olduğu bölgedeki gerginlik nedeniyle çok sayıda çevik kuvvet ekibi de sevk edildi. Rıza Bayram’ın yakınları ve arkadaşları polislerin gelmesine tepki gösterdi. Taşların havada uçuştuğu arbede sırasında bazı emniyet mensupları ve vatandaşlar çeşitli yerlerinden yaralandı. Polis biber gazı sıkarak olayları yatıştırmaya çalıştı. Çevredeki polis araçlarının da zarar gördüğü arbedenin ardından dalgıçlar Rıza Bayram’ın cesedini ırmaktan çıkardı. Bayram’ın yakınları bir kez daha polisle tartışma yaşadı. Polislere taş ve sopalarla saldıran kalabalık biber gazıyla dağıtılmaya çalışıldı.

CİHAN

Yorumlar