Survivor yarışmacıları ne kadar kazanıyor 2024 haftalık kazandıkları para belli oldu

Survivor yarışmacıları ne kadar kazanıyor 2024 haftalık kazandıkları para belli oldu? Survivor yarışmacıları para alıyor mu? sorularının yanıtı TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasını yakından takip eden vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Survivor yarışmacıları ne kadar kazanıyor 2024?

Survivor yarışmacıları haftalık ne kadar para alıyor 2024 yılı sezonunda aldıkları paranın miktarı belli oldu. Ünlü isimlerin yarıştığı televizyon yarışmasındaki yarışmacıların ne kadar para aldığı sık sık merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Survivor yarışmacıları ne kadar kazanıyor 2024 haftalık kazandıkları para belli oldu. 

SURVİVOR YARIŞMACILARI NE KADAR KAZANIYOR?

Survivor'da yarışan yarışmacılarının haftalık ne kadar kazandıklarına dair internet üzerinden sorgulamalar yapılmaya devam ederken alınan ücretler zaman zaman sosyal medya platformlarında da tartışılmaya devam ediyor. 

Her yıl olduğu gibi Survivor All Star 2024 de reytinglerde üst sıralarda yer almayı başardı. Bu sefer gündemdeki yerini haftalık kazançlarıyla koruyan yarışma, yarışmacıların aldıkları ücretlerle dikkat çekiyor.

YARIŞMACILARIN HAFTALIK KAZANÇLARI

Cumhuriyet'te yayınlanan habere göre, Survivor All Star 2024'teki yarışmacıların haftalık ücretleri şu şekilde:

  • Ogeday Girişken ve Yiğit Poyraz: Her biri 80 bin TL
  • Seda Ocak, Begüm Yücetan, ve Seda Aktuğlu: Her biri 70 bin TL
  • Yunus Emre ve Sahra Işık: Her biri 60 bin TL
  • Damla Can, Yasin Obuz, ve Nagihan Karadere: Her biri 90 bin TL
  • Hakan Hatipoğlu ve Nefise Karatay: Her biri 100 bin TL
  • Furkan Kızılay ve Sercan Yıldırım: Her biri 80 bin TL
  • Doğukan Manço, Nihat Altınkaya, Ersin Korkut, ve Merve Aydın: Her biri 90 bin TL
  • Bozok Gören ve Pınar Saka: Her biri 60 bin TL
  • Aleyna Kalaycıoğlu ve Gizem Memiç: Her biri 70 bin TL
  • Turabi Çamkıran: 100 bin TL

ELENEN YARIŞMACILAR

Yarışmada şimdiye kadar elenen isimler Nihat Altınkaya, Ersin Korkut, Doğukan Manço, ve Turabi Çamkıran oldu. Bu yarışmacıların da yüksek ücretlerle yarışmadan ayrıldıkları görülüyor.

YÜKSEK ÜCRETLER TARTIŞMA KONUSU

Survivor All Star'da yarışmacılara ödenen yüksek ücretler, her yıl olduğu gibi bu yıl da tartışma konusu. Bazı izleyiciler bu ücretleri hak edilmiş bulurken, bazıları ise yarışmacıların aldığı paraların fazlalığına dikkat çekiyor.

ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Ünlüler ve gönüllüler olmak üzere iki farklı takımın yarıştığı programın çekimleri yurt dışında devam ederken yarışmada öne çıkan ünlüler arasında Ersin Korkut, Barış Yağcı, Parviz Abdüllayev, Mert Öcal ve Sercan yıldırım gibi isimler yer alırken bu ünlülerin ne kadar kazandığı ve gönüllülerin ne kadar aldığı merak konusu oldu.

Yarışmada verilen görevleri yerine getirerek hem yarışmada tutunmaya çalışan ve hemde verilen ödülleri kazanarak karınlarını doyurmak isteyen gönüllüler ve ünlüler yarıştıkları her hafta için ücret almaktadır. Yarışmada zor süreçler yaşayan yarışmacılar, program sona erdikten veya elendikten sonra hesaplarına yatırılan paraları alıyorlar. Peki, hangi ünlü veya hangi gönüllü ne kadar kazanıyor?

Ünlüler takımında mücadele eden yarışmacıların gönüllülr takımındaki yarışmacılardan daha yüksek aldığı gözlenirken ünlüler takımında yer alan Elif Gören Derya Can, Emre Altıkardeş ve İrem Akın'ın gönüllüler takımında yer alan isimlerden bazılarından az bazıları ise aynı ücreti aldığı görüldü. 

2020 YILINDA KAZANDIKLARI PARA

BKM'nin yapımlarından olan Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanıdığımız Ersin Korkut’un haftalık 12.500 TL kazandığı öğrenildi. Korkut, yarışmacılar arasındaki en yüksek ücreti alan kişi olduğu bilinirken onun ardından 10 bin TL Barış Yağcı ikinci en yüksek ücreti alırken Aycan Yananç ise 6500 TL ile en yüksek üçüncü ücreti alan kişi oldu. Diğer ünlülerin ise kazancı şu şekilde: Parviz Abdüllayev 5500 TL, Mert Öcal ve Sercan Yıldırım 5000 TL, Elif Gören 4000 TL, Derya Can, Emre Altıkardeş ve İrem Akın haftalık 3000 TL kazanç elde etmektedir.

Gönüllüler takımı yarışmacılarından Cemal Can Seven 5500 TL, Yasin Obuz 5000 TL, Tayfun Erdoğan 4500 TL, Meryem Kasap 4000 TL, Ceyhun Uzun 3500 TL, Evrim Keklik, Ardahan Sadık, Burak Yurdugör ve Nisa Bölükbaşı 3000 TL ve Fatma Günaydın ise 2500 TL haftalık ücret almaktadır.  

Ayrıca yarışmacılar haftalık görevleri yerine getirerek kazandıkları zaman ayrıca yemek ve kısa süreli tatil eğlence ödüllerine kavuşurken yarışmanın sonunda birinci olan isim büyük ödülün sahibi olacak.

 

Yorumlar