'Star Wars'ın yeni dizi ve filmleri tanıtıldı

Star Wars Celebration etkinliği İngiltere'de düzenlendi. Etkinlikte üç yeni film ve dizinin duyurusu yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
'Star Wars'ın yeni dizi ve filmleri tanıtıldı

'Star Wars' evreninde yer alacak yeni yapımların duyurulduğu Star Wars Celebration etkinliği İngiltere'de düzenlendi. Etkinlikte üç yeni film ve dizinin duyurusu yapıldı.

İngiltere'de düzenlenen Star Wars Celebration etkinliğinde üç yeni dizi ve filmin izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.

Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy, üç yeni 'Star Wars' filminin yolda olduğunu açıkladı. Filmlerin yönetmen koltuğunda James Mangold, Dave Filoni ve Sharmeen Obaid-Chinoy’un yer alacağı belirtildi.

Etkinlikte yeni Disney+ dizisi "Ahsoka"nın da ilk fragmanı yayınlandı. Anakin Skywalker’ın öğrencisi olan ve Star Wars evrenine Klon Savaşları ile giriş yapan Ahsoka’ya odaklanan dizinin fragmanı, "Savaşçı. Kimsesiz. İsyancı. Jedi." sloganıyla paylaşıldı. Ayrıca dizinin ağustos ayında izleyiciyle buluşacağı açıklandı.

'Star Wars'ın yeni dizi ve filmleri tanıtıldı

"The Mandalorian" ile aynı zaman aralığında geçen bir hikâyeyi konu alacak "Skeleton Crew" dizisinin oyuncu kadrosundan bazı isimler duyuruldu. Dizide, daha önce açıklanan Jude Law'ın yanı sıra Ravi Cabot-Conyets, Kyriana Kratter ve Robert Timothy Smith rol alacak. Skeleton Crew, galakside bir maceraya atılan bir grup çocuğu konu alacak. Dizi, 2023 yılı içinde yayınlanacak.

Lucasfilm’in "Karlar Ülkesi, Kill Bill ile birleşiyor" şeklinde betimlediği "The Acolyte"in, yapım aşamasının mayıs ayında sona ereceği ifade edildi. Dizinin oyuncu kardosunda Amandla Stenberg, Joonas Suotamo ve Lee Jung-jae gibi isimler olacak. Dizi, 2024 yılında yayınlanacak.

Yorumlar