SP İzmir adayı Özudoğru, babasıyla yağ sattığı günleri anımsadı

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru ile Konak Belediye Başkan adayı Mustafa Erduran, iş adamı Sedat Bozkurt’un sahibi olduğu Yenişehir’deki Hüseyinoğulları Düğün Salonu’nda her hafta geleneksel olarak düzenlenen hayı.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir adayı Özudoğru, babasıyla yağ sattığı günleri anımsadı

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru ile Konak Belediye Başkan adayı Mustafa Erduran, iş adamı Sedat Bozkurt’un sahibi olduğu Yenişehir’deki Hüseyinoğulları Düğün Salonu’nda her hafta geleneksel olarak düzenlenen hayır yemeğine katıldı.

Mehmet Ali Özüdoğru ve Mustafa Erduran salondakilerle tek tek selamlaştıktan sonra dar gelirli vatandaşlarla birlikte öğle yemeği yedi. Yapılan hayır çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Özüdoğru ve Erduran, kendilerine ilgi gösteren misafirlerle sohbet etti. Burada Mehmet Ali Özüdoğru’yu 44 yıldır tanıdığını söyleyen Necati Dikey isimli bir vatandaş, “Mehmet Ali Bey'in ne işçiliğinde, ne sendika başkanlığında, ne de belediye başkanlığında hiçbir kötülüğünü görmedim, duymadım. Kemalpaşa’da büyük hizmetler yaptı. Bu adamı destekleyin, seçin.” diye konuştu.

Programın devamında Tepecik’teki Hilal Mahallesi'ne giden Saadet Partisi Büyükşehir adayı Özüdoğru ile Konak adayı Erduran, mahalle sakinlerinden ilgi gördü. Mehmet Ali Özüdoğru, vatandaşlar ile yaptığı sohbette, yağcı olan rahmetli babası ile çocuk yaşlarda Hilal Mahallesi'ne yağ satmaya geldiklerini söyledi. Kahvehaneleri de gezen Özüdoğru ve Erduran, Konak’taki kalıplaşmış sorunları ve çözüm yollarını vatandaşlara anlattı, desteklerini istedi. Saadet’in Büyükşehir adayı Mehmet Ali Özüdoğru, her zaman garipler ile beraber oldukları için belediye bütçesinin bereketlendiğini ve hizmetlerin geniş alanlara yayıldığını belirtti. İzmir’in sorunlarını bildiklerini, bilmedikleri konuları ise muhtarlar ve uzmanlar ile yapacakları toplantılar sonunda kayıt altına alacaklarını ifade eden Özüdoğru, belediye başkanı olduğunda tıpkı Kemalpaşa’da olduğu gibi şehrin bütününe hizmet götüreceklerini vurguladı.

CİHAN

Yorumlar