Sistemli AVM’den 18. yıl anısına Kutlu Doğum programı

Gaziantep’in en büyük perakende zincirlerinden Sistemli Marketler 18. hizmet yılını nisan ayında kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
Sistemli AVM’den 18. yıl anısına Kutlu Doğum programı

Gaziantep’in en büyük perakende zincirlerinden Sistemli Marketler 18. hizmet yılını nisan ayında kutluyor. Sistemli AVM, cazip kampanyalarla özellikle yeni sezon ürünlerini müşterileriyle buluşturacak.

18. yıl dönümlerini kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Sistemli AVM Genel Koordinatörü Adem Sarıkaya, çeşitli yarışmalar yaparak bu mutluluğu müşterileri ile birlikte yaşayacaklarını açıkladı. Yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Sarıkaya, baklava yeme yarışması, bebekler için emekleme yarışması ve Kutlu Doğum ayı nedeni ile 5 Nisan’da semazen gösterisi düzenleyeceklerini ve müşterilerinin beğenisine sunacaklarını dile getirdi.

Kutlu Doğum münasebetiyle alışveriş merkezinin 4. katında bulunan Çam Dağı Restoran’da semazen gösterisi tertiplendiğini belirten Sarıkaya, bu aktiviteleriyle müşterilerinin manevi olarak ihtiyaç duyduğu bir hizmeti yerine getirdiklerini açıkladı. 18 yıl boyunca en iyi şekilde hizmet ettiklerini dile getiren Sarıkaya, şunları kaydetti: “Restorantımızda dönem dönem Urfa sıra geceleri düzenleyerek müşterilerinin beğenisine sunuyoruz. Çocuklar için palyaço ve daha birçok aktiviteyle dolu dolu geçirecekleri bir hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra baharı çok ekonomik fiyatlarla ve 3 bin metrekare giyim reyonunda cazip kampanyalarla özellikle yeni sezon ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz."

En kaliteli ürünleri müşteri ile buluşturmaya dikkat ettiklerini vurgulayan Sarıkaya, “Simit sarayı ve fastfood ünitesi, ekmek, pasta, baklava imalatı ve kendi mağazalarımızın ihtiyaçlarını karşılayan et entegremizle, en kaliteli en güvenilir mamulleri üretmekte, sağlığa ve hijyene son derece önem vermekteyiz.” diye konuştu.

Sarıkaya, birçok alışveriş merkezinde bulmakta zorluk çekilen şeker hastaları için diyet ve diyabetik reyonu, çölyak hastaları için glütensiz ürünler ve kilo sorunu olan veya diyet yapanlar için layt ürünler reyonunu hizmete açarak satışa başlandıklarının bilgisini verdi. Gaziantep'te ilk olan beyaz un kullanmadan yüzde yüz doğal kepekli, çavdarlı, mısırlı kuru pasta ürettiklerini ve satışa sunduklarına değinen Sistemli AVM Genel Koordinatörü Sarıkaya, yeni ve farklı reyonlar açarak hizmete devam edeceklerini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar