Sinop Üniversitesi kardeş okulla buluştu

Sinop Üniversitesi öğrencileri tarafından temin edilen kıyafet, kaynak kitap ve kırtasiye malzemeleri Dikmen ilçesine bağlı Dikmen İlköğretim Okulu'nda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.Sinop Üniversitesi Bayan Akademik personelin girişimleriyle...

Google Haberlere Abone ol
Sinop Üniversitesi kardeş okulla buluştu

Sinop Üniversitesi öğrencileri tarafından temin edilen kıyafet, kaynak kitap ve kırtasiye malzemeleri Dikmen ilçesine bağlı Dikmen İlköğretim Okulu'nda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Sinop Üniversitesi Bayan Akademik personelin girişimleriyle Dikmen İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrencilerin ihtiyaçları belirlendi. Bu kapsamda bir giyim firması ve çeşitli yayınevleriyle temasa geçilerek kıyafet ve kitap talebinde bulunuldu. Her bir öğrenci için, içinde giyim, kırtasiye ve çeşitli kitaplar olan hediye paketleri hazırlandı. Hediye paketleri, Yrd. Doç. Dr. Zekiye Birinci Özdemir, Yrd. Doç. Dr. Nezaket Sarıboğa ve Yrd. Doç. Dr. Dilek Sağır öncülüğünde okula götürüldü. Burada öğrenciler ve akademik personel hazırlanan hediye paketlerini kendi elleriyle dağıttı.

Sinop Üniversitesi Tiyatro Öğrenci Kulübü öğrencilerinin de eşlik ettiği ziyarette, kulüp öğrencileri çeşitli çizgi film karakterinin kostümlerini giyerek öğrencilere sürpriz yaptı. Birlikte müzik eşliğinde oyunlar oynayıp dans eden öğrenciler, etkinlik süresince doyasıya eğlendi.

CİHAN

Yorumlar