Wonder Woman filminin konusu nedir?

Wonder Woman filminin konusu nedir, Wonder Woman filminde kimler oynuyor, senaryosunu kim yazdı, yönetmenliğini kim yaptı? İşte Wonder Woman isimli filmin künyesi

Google Haberlere Abone ol
Wonder Woman filminin konusu nedir?

Wonder Woman, aynı adlı DC Comics karakterinden uyarlanan 2017 yapımı Amerikan süper kahraman filmi.

DC Extended Universe'in dördüncü yapımı olarak tasarlandı. Film Patty Jenkins tarafından yönetilirken senaryo Jason Fuchs tarafından yazıldı. Filmde Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Lucy Davis, Robin Wright, Lisa Loven Kongsli, Danny Huston, Elena Anaya ve David Thewlis oynamaktadır.

7 Nisan 2013'te Variety Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminde muhtemelen Wonder Woman'ı oynamasına inanarak Gal Gadot, Élodie Yung ve Olga Kurylenko ile deneme çekimi yapıldığını bildirdi. 4 Aralık 2013'te Gal Gadot Wonder Woman'ı canlandırmak üzere, Wonder Women film serisi ve Batman v Superman film serisinde oynamak için imzayı attı. 27 Mayıs 2015'te Variety Steve Trevor rolü için Chris Pine ile görüşmelerde olunduğunu açıkladı.[39] Daha sonra Sean Bean ve Eva Green'in sırasıyla kötü karakterler Ares ve Kirke'yi oynayacağı açıklandı.[40] 2 Kasım 2015'te TheWrap Nicole Kidman'ın filmde yüksek rütbeli bir amazon savaşçıyı oynayacağını açıkladı.[41] Ertesi ay Variety'den Justin Kroll, Kidman'ın zamanlamasındaki uyuşmazlık nedeniyle filmde görünmeyeceğini bildirdi. 

Amazon prensesi Diana Price, nam-ı diğer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. Birçok inanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan güzel kahraman Cennet Adası'nın medeniyete açılan kapısı olacaktır.

Yorumlar