Sinan Aygün: CHP grup odasında benden 25 milyon istediler

Sinan Aygün, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında ortaya attığı iddiaların ardından bugün basın açıklaması yaparak "Belediyeye çağırıp CHP grup odasında para istediler" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Aygün: CHP grup odasında benden 25 milyon istediler

Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hakkında 25 milyonluk rüşvet iddiası ortaya atmıştı. Aygün bugün basın mensuplarına konu ile ilgili detaylı açıkmalarda bulundu. 

"ACABA YİNE OKUL PAZARLIĞI MI VAR?"

Mansur Yavaş'ın 79 proje için usülsüz olduğuna dair açıklamalarına değinen Sinan Aygün, "İnsanlar 79 tane hangi projeler mühürlenecek onun peşine düşmüş vaziyette" dedi. Mansur Yavaş'ın belirttiği 79 projeyi açıklaması gerektiğini söyleyen Aygün, "79 inşaatı acaba mühürleyecek mi? Acaba yine bir okul pazarlığı var mı, onu da bilmiyorum." ifadelerini kullandı. 

"BENDEN RÜŞVET İSTEDİLER"

Mansur Yavaş'a kendisinden rüşvet istendiğini söylediğini belirten Aygün, “Benden rüşvet istediler, benden para istediler. İrtikapa girer bu” diye suç duyurusunda bulunuyorum. O da diyor ki “Sinan Aygün FETÖ’cü…” Beni FETÖ’cülükle suçladı. Ve diyor ki “Suç duyurusunda bulunuyorum. Bu arsanın yüzde 50’sine el koysunlar” diyor. Arsanın zaten hepsi benim değil ki. Beni kötüye nasıl bağlamaya çalışıyor." açıklamasında bulundu.

"ACABA LONDRA'DA KİMİN EVİ VAR"

Başkan Yavaş'ın kendisi hakkında “Parayı FETÖ’cülere verdi, yurt dışına kaçtı” iddialarını ortaya attığını söyleyen Aygün, "Bu sene 40’ıncı yılım benim." diyerek hayatımın hiçbir devresinde yurt dışına bir lira para göndermediğini söyledi. Mansur Yavaş'ın iddia ettiği  gibi yurt dışından gayrimenkul almadığını belirten Aygün,  "Acaba Londra’da kimin evi var, kimlerin ne şirketleri var? Bir de bunun araştırın bakalım. FETÖ’cülükle suçlanacak en son insan benim." ifadelerini kullandı.

"ANKARA'YI KÖTÜ GÜNLER BEKLİYOR"

Mansur Yavaş'ı kast ederek "Bu kadar bilgisiz ve cahil bir insan nasıl kenti yönetecek?" diyen Aygün Ankara'yı çok kötü günlerin beklediğini söyledi.

Yorumlar