Sıfır 1 oyuncuları İnci Taneleri dizisinde

Sıfır 1 Adana ve daha sonra çekilen Kıyma, Sokağın Çocukları gibi dizilerin başrol oyuncuları da İnci taneleri dizisinde yer almaya başladı

Google Haberlere Abone ol
Sıfır 1 oyuncuları İnci Taneleri dizisinde

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisinde Sıfır 1 sürprizi yaşanıyor.

Dizinin yeni yayınlanan 2. Bölüm fragmanında Sıfır 1, Sokağın Çocukları, Kıyma ve diğer dizilerde rol alan oyuncuların da rol aldığı görüldü.

Yılmaz Erdoğan yeni bölüm fragmanını, "Tatlı şeyler benim başıma gelmiyor zaten." ifadeleriyle paylaştı.

İşte İnci Taneleri dizisinin 2. Bölüm Fragmanı:

 

"Sıfır Bir", 2016 yılında BluTV'de yayınlanmaya başlayan bir Türk gençlik dramasıdır. Dizi, müzikle uğraşırken suça bulaşan beş arkadaşın hikayesini ele alıyor ve aşk, dostluk, mücadele gibi temaları işliyor. Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde geçen hikaye, yasa dışı yollara bulaşan ve zamanla Adana'nın en güçlü çetelerinden birini oluşturan genç bir grubu merkezine alıyor. Dizi, başlangıçta bağımsız bir yapım olarak YouTube'da yayınlanmış, üçüncü sezondan itibaren BluTV'ye geçmiştir.

Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Emir Benderlioğlu, Afra Saraçoğlu gibi genç yetenekler bulunuyor. "Sıfır Bir", gençlik draması ve suç öğelerini bir araya getirerek genç izleyicilerin dikkatini çekiyor. Gerçekçi senaryosu ve oyunculuk performanslarıyla toplumsal sorunları ele alması ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekmektedir.

Dizi, gençlerin sosyal hayatlarındaki zorlukları, arkadaşlarına olan sadakatlerini ve çete içindeki hiyerarşik yapıyı etkileyici bir şekilde ele almakta, sokağın dilini ve gençlerin iç dünyasını gerçekçi bir şekilde yansıtmaktadır. Bu özellikleriyle, izleyicileri farklı duygulara sürükleyen bir yapım olmuştur​​​​.

Yorumlar