Şifa baharla renklendi

Şifa Üniversitesi’nin bahar şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalar, spor turnuvaları, gösteri ve sanatsal etkinliklerle dolu dolu geçen iki günlük şenliklerin finalini ise ünlü müzik grubu Kolpa yaptı.    Türkiye’nin...

Google Haberlere Abone ol
Şifa baharla renklendi

Şifa Üniversitesi’nin bahar şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalar, spor turnuvaları, gösteri ve sanatsal etkinliklerle dolu dolu geçen iki günlük şenliklerin finalini ise ünlü müzik grubu Kolpa yaptı.

    Türkiye’nin ilk butik sağlık üniversitesi olan Şifa, her yıl artan öğrenci ve akademisyen sayıları ile daha da büyük bir aile oluyor. Bornova, Bayraklı ve Buca’daki sağlık ve eğitim yerleşkelerinde eğitim hizmeti veren Şifa Üniversitesi’nin tüm öğrencileri, düzenlenen bahar şenliğinde bir araya geldi. Şifa Üniversitesi’nin Bayraklı’daki ana kampüsü, 2 gün devam eden bahar şenliği boyunca çekişmeli yarışmalara, spor turnuvalarına ve renkli gösterilere sahne oldu. Şenliğin finalini ise ünlü müzik grubu Kolpa yaptı.

    BOYOZ VE ERİK YEME YARIŞMASI

    İki günlük şenlikler süresince bir çok yarışma yapıldı. Boyoz ve erik yeme yarışmaları büyük ilgi gördü. Verilen sürede en fazla boyoz ve eriği yemeye çalışan öğrenciler renkli görüntüler ortaya koydu. Dışarıda etkinliklerin tüm hızıyla devam ettiği saatlerde Beslenme ve Diyetetik öğrencileri ise Beslenme Laboratuvarında en güzel yemeği yapmak için kıyasıya yarıştı. Öğrenciler; kimi zaman canlı langırt, sumo güreşi, balon futbolu, lasertag gibi eğlenceli yarışmalar yaparken, kimi zaman da masa tenisi, futbol, basketbol, Play Station ve satranç gibi çekişmeli geçen yarışmalarda ter döktü.

    Şenlikler süresince oluşturulan mini atölyelerde öğrenciler; kaligrafi, ebru, kum sanatı, tişört boyama, parmak kukla, kurabiye yapımı gibi el sanatları ile de tanıştı. CİHAN

Yorumlar