Selahattin Demirtaş Diyarbakır'a getirildi

Eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a getirildi. Demirtaş, babasının cenazesine kendi kararıyla katılmamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Selahattin Demirtaş Diyarbakır'a getirildi

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, annesi Sadiye Demirtaş'ın sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine Diyarbakır'a getirildi. Sadiye Demirtaş, bilinmeyen bir sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Annesinin rahatsızlığı üzerine, Demirtaş'ın acil olarak Diyarbakır'a sevk edilmesine neden oldu.

Ailevi Durum ve Cezaevi Koşulları

Selahattin Demirtaş, eski HDP Eş Genel Başkanı olarak tanınmakta ve uzun süredir Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunyor. Annesinin hastaneye kaldırılması ve sağlık durumunun ciddiyeti, cezaevi yönetimi tarafından dikkate alınarak, Demirtaş'ın geçici olarak Diyarbakır'a transfer edilmesine karar verildi.

Sağlık Durumu ve Hastane Süreci

Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş'ın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Ancak, hastaneye kaldırılması ve Selahattin Demirtaş'ın Diyarbakır'a acil sevk edilmesi, durumun ciddiyetini gösteriyor.

Hastanede yapılan müdahaleler ve Sadiye Demirtaş'ın sağlık durumu hakkında ilerleyen saatlerde daha fazla bilgi bekleniyor.

 

Yorumlar