Seksenler Rukiye kimdir, kaç yaşında yaşı kaç?

Seksenler Rukiye kimdir, kaç yaşında yaşı kaç, boyu kaç? Seksenler Rukiye karakterini canlandıran oyuncu kaç yaşında, nerelidir, kimdir? Rukiye, Seksenler dizisinde Fehmi karakterinin eşini, Ahmet'in annesini canlandırıyor. Mahallenin tatlı dilli, iyi yürekli teyzelerinden birisi olarak biliniyor.

Google Haberlere Abone ol
Seksenler Rukiye kimdir, kaç yaşında yaşı kaç?

Seksenler Rukiye kimdir, kaç yaşında yaşı kaç? TRT 1'in fenomen dizilerinden Seksenler dizisinde Muhtar Fehmi'nin karısı Rukiye rolünde oynayan oyuncunun kimliği ve özel bilgileri merak konusu oldu. Peki, Seksenler Rukiye kimdir, kaç yaşında yaşı kaç? Seksenler Rukiye karakterini oynayan oyuncu kaç yaşında, nerelidir, kimdir? İşte Rukiye hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Seksenler Rukiye yani nam-ı diğer Özlem Türkad'ın dizideki rolü ile gerçek yaşını duyanlar veya evlendiği eşinin genç oluşunu görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. 

Seksenler Rukiye kimdir, kaç yaşında yaşı kaç?
Seksenler Rukiye

 

Rukiye, mahallenin ağabeyi, babası, her işine koşan ve herkesin derdiyle dertlenen Fehmi amcasının karısıdır. Aynı zamanda mahallenin muhtarı olan Fehmi gibi karısı da bütün mahallenin dert ortağı ve sığındığı evidir. Fehmi'nin babacanlığı Rukiye'nin anacanlığı mahalleli için bir umut kaynağıdır. İki oğlu ve bir kız çocuğu olan Rukiye, günlük hayatının tamamını evinde geçirir, ev işleri yapar, çocuklarının hayatlarıyla ilgilenir, sık sık gelip giden komşularıyla sohbetler eder. 

Seksenler Rukiye karakterini canlandıran oyuncu Özlem Turkad'dır.

Seksenler Rukiye kimdir, kaç yaşında yaşı kaç?
Seksenler Rukiye yani Özlem Türkad

 

Rukiye, Fehmi Muhtarın eşi rolünde oynuyor. Ahmet, Nazlı ve Çağatay'ın annesi olan Rukiye, mahallenin tatlı, iyi yürekli teyzelerinden birisidir.

En büyük hayali çocuklarının kendilerine sigortalı bir iş bulması ve akabinde evlenmesidir.

Peki, Özlem Türkad aslen nerelidir, kimdir, kaç yaşındadır?

Özlem Türkad İstanbul doğumludur.

48 yaşındadır.

Asıl mesleği oyunculuktur.

İşte Rukiye Türkad biyografisi: 

Ayşe Özlem Türkad 10 Ağustos 1971 tarihinde İstanbul'da doğdu. 

Özellikle Seksenler dizisindeki Rukiye karakteri ile bilinen ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvar mezunu olan oyuncu, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev almaktadır.

Seksenler Rukiye kaç yaşında, nerelidir, kimdir?
Seksenler Rukiye'nin şişman hali 

 

1 metre 60 santim boyunda olan Özlem Türkad Ömer Aldemir ile evlidir.

Rukiye, Fehmi'nin ölümünden sonra diziye tek başına devam yani anne karakterine canlandırmaya devam ediyor. 

Anne, uzun süre tek başına idare edecek. İleriki bölümlerde Fehmi'nin öleceği haberi gelecek. Sonrasında ise belki de dizi farklı bir formatta devam eder.

 

Yorumlar

Sabahattin Çelik Ben çok mutluyum.Çünkü "SEKSENLER"başladı.