Seksenler Rukiye'nin eşi kim, kaç yaşında?

Seksenler Rukiye'nin eşi kim, kaç yaşında? Seksenler dizisinin koronavirüs sebebi ile evde çekimlere devam ediyor. 'Ev Yapımı' adı ile ekranlara gelen dizide Seksenler oyuncuları kendi gerçek aileleri ile çekimlere devam ediyor. Seksenler Rukiye'nin eşi kim, kaç yaşında izleyici merak etti.

Google Haberlere Abone ol
Seksenler Rukiye'nin eşi kim, kaç yaşında?

Seksenler Rukiye'nin eşi kim, kaç yaşında? Ev Yapımı dizisi ile ekranlara gelen Seksenler oyuncuları ve gerçek aileleri izleyicide merak uyandırdı. Seksenler Rukiye'nin eşi ise merak konusu oldu. İzleyici Seksenler Rükiye'nin eşi kim, kaç yaşında merak etti.

Seksenler Rukiye karakterine hayat veren oyuncu Özlem Türkad, 2015 yılında eşi Ömer Aldemir'le evlendi. Birbirilerini severek evlenen çift 5 yıllık evli. 

Seksenler Rukiye (Özlem Türkad) ve eşi Ömer Aldemir

Seksenler Rukiye'nin eşi

Seksenler Rukiye'nin eşi kaç yaşında

Seksenler Rukiye'nin eşi ile yaş farkı merak edildi. Özlem Türkad 1971 doğumlu. Eşinin yaşı hakkında ise net bir bilgi yok. Ömer Faruk Aldemir Grafik Tasarımcı, aynı zamanda profesyonel fotoğraf çekimleri yapıyor. @helveticaa adlı instagram hesabından fotoğraf çekimlerini takipçileri ile paylaşıyor.

Seksenler Rukiye

Seksenler Rukiye ve eşi

Ömer Aldemir

Yorumlar

KAZİM İRFET SÖNMEZ mit personeli Kazim irfet SÖNMEZ Mit Personeli Amir .Kendilerine mutluluklar dilerim